Звучи по-страшно отколкото ми се стори в първия момент... Как да е,вече е минало,няма смисъл да го коментираме.Само ме е яд за италфеста,че ми се доходи в последния момент,ама требе да си стискам гъза сега Поне каквато работа имаше вкъщи ще я свърша...макар такъв мързел да ме е налегнал,че все отлагам. А някой да има идея,как по дяволите да достигна до вътрешната страна на пластмасовата дръжка на петата(багажното) врата...Махнах кори всичко,развих и механизма за затваряне,ама нейсе,проблема е в самата дръжка,нещо се откачи и хлътна навътре. Разглобих Всичко по вратата,обаче до самата дръжка отвътре няма достъп...Само чистачката не можах да сваля,че да махна механизма и,от там да пробвам да бръкна с ръка. Или ми я заяла чистачката здраво,или някак е заклинена и не мога да я махна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:нещо не разбрах... Търновска или? кое село беше че забравих...! и да т икажа ли неможах да разбера нафта ли гореше само опушваше за комари ли кво стана?
Коментар
-
rumanqska написа:JacK`DanielS написа:нещо не разбрах... Търновска или? кое село беше че забравих...! и да т икажа ли неможах да разбера нафта ли гореше само опушваше за комари ли кво стана?Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар