Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Звучи по-страшно отколкото ми се стори в първия момент... Как да е,вече е минало,няма смисъл да го коментираме.Само ме е яд за италфеста,че ми се доходи в последния момент,ама требе да си стискам гъза сега Поне каквато работа имаше вкъщи ще я свърша...макар такъв мързел да ме е налегнал,че все отлагам. А някой да има идея,как по дяволите да достигна до вътрешната страна на пластмасовата дръжка на петата(багажното) врата...Махнах кори всичко,развих и механизма за затваряне,ама нейсе,проблема е в самата дръжка,нещо се откачи и хлътна навътре. Разглобих Всичко по вратата,обаче до самата дръжка отвътре няма достъп...Само чистачката не можах да сваля,че да махна механизма и,от там да пробвам да бръкна с ръка. Или ми я заяла чистачката здраво,или някак е заклинена и не мога да я махна.
    ex.Мареа ТД100

Коментар

Колеги какво ще кажете да се разберем за ИТАЛФЕСТ-а в събота кой, как и с какво ще ходи и понеже съм сам за събитието и в колата имам място за още хора, ако някой желае да пътува с мен да пише. :P
      Fiat Croma 2.0TDi.d.
      Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
      И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Къде ша са сбирате утре сутрин бре ?! Ние ша сме на Гръцката от 7,30-8 ч ,на кафе. 8,15 тръгваме. Ко ша кажите ааа !!
        Прикачени файлове

Коментар

7часа е срещата на стадиона ..., предполагам 7 и 30 ще минем през екото да сложим и ще потегляме към сливен :D
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

rumanqska написа:
            Къде ша са сбирате утре сутрин бре ?! Ние ша сме на Гръцката от 7,30-8 ч ,на кафе. 8,15 тръгваме. Ко ша кажите ааа !!
            промяна в плана 7:30 и ние ще сме направо там... няма да се сабираме на стадиона !!! нека гръцката стане италянска... само за час

Коментар

Ей, Турбо Гъзарчета ! Разбрахте ли коя е най-бързата Търновска италианка, ааа ?! Благодаря! Няма нужда !
              Прикачени файлове

Коментар

rumanqska написа:
                Ей, Турбо Гъзарчета ! Разбрахте ли коя е най-бързата Търновска италианка, ааа ?! Благодаря! Няма нужда !
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

rumanqska написа:
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

rumanqska написа:
                    я им кажи да се засрамят
                    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

нещо не разбрах... Търновска или? кое село беше че забравих...! и да т икажа ли неможах да разбера нафта ли гореше само опушваше за комари ли кво стана?

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        нещо не разбрах... Търновска или? кое село беше че забравих...! и да т икажа ли неможах да разбера нафта ли гореше само опушваше за комари ли кво стана?
                        А ти къде беше !?!? Някъде в пушека ли ,че не те видях ?Тя затова ли ти е черна колцата,че да не си личат саждите по нея ааа !?? Пък и на публиката бях осигурил семки,чадъри и столчета,за да е по-приятно изкарването на Феста !

Коментар

Какво да им казвам Ирфанка, те си знаят, даже си имат и готови оправдания ! Бяха на мястото, където трябваше да се пуснат,ей така за спорта.Даже след квалификациите беше безплатно,и който искаше се пускаше. Аз лично не съм отказал на никой !!Затова съм отишъл , да си направя КЕФА !

Коментар

тая алфа 2.4 ли е?
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

rumanqska написа:
                              JacK`DanielS написа:
                              А ти къде беше !?!? Някъде в пушека ли ,че не те видях ?Тя затова ли ти е черна колцата,че да не си личат саждите по нея ааа !?? Пък и на публиката бях осигурил семки,чадъри и столчета,за да е по-приятно изкарването на Феста !
                              Не се карайте, все пак всички имаме италианки :D Сигурна съм, че изказването на rumanqska, не е с цел да засегне някой :D
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

калпазани :D
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X