Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    утре 4ч тръгваме от петрола ... ще е много яко ми се струва
    за къде бе ?
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

за софия , божурищее
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

JacK`DanielS написа:
        coolboby написа:
        Кой има желание тази вечер да ми сложи стикер? Митак ?
        абе нерез... ти кво си мислиш че като се прибера и отварям форума и помпа Ф5 копчето че дане изпусна някой коментар? телефони нямаш ли?
        Беше късно, както и да е не е важно След събота и неделя, през седмицата ще ти звънна, че имам проблем с колата Да се похваля: Оправих си шофьорския прозорецццццццццццццццццццц

Коментар

авганистанци , ко става Уа :D
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Гледах едни крушки Осрам силверстар и найтбрейкър.Чудя се да се занимавам ли да си купувам , чета че често горели и т.н. С ксенон не ми се занимава щото на обикновен фар ксенона само ще ме дразни как свети.А и цената за би ксенон е малко по-височка.
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Как сте колеги? Кога ще направим една среща, че от много време не сме се виждали?
              Fiat Croma 2.0TDi.d.
              Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
              И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

SilenceR написа:
                Гледах едни крушки Осрам силверстар и найтбрейкър.Чудя се да се занимавам ли да си купувам , чета че често горели и т.н. С ксенон не ми се занимава щото на обикновен фар ксенона само ще ме дразни как свети.А и цената за би ксенон е малко по-височка.
                купи си от Автокомплект ООД (над Панов) оня магазин за шукариики крушки Плазма на етикета имаше нещо жълто, и са в пластмасова кутиика и са около 100 вата много добре светят и не горят никога. аз съм с такива на дългите от 3 години самоче бели (син балон) и нямам проблеми! и са около 15лв. 2-те

Коментар

Ей 100 вата няма ли да му опекат рефлектора? Аз вече съм с нови рефлектори, 10 дена не бях карал машината направо съм забравил усещането
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                    Ей 100 вата няма ли да му опекат рефлектора? Аз вече съм с нови рефлектори, 10 дена не бях карал машината направо съм забравил усещането
                    нищо им няма споко!!! те на сутиена рефлекторите големи

Коментар

Колеги от Търново , след любезен разговорс колегата irfan влязох в сайта на вестник ,, Борба ’’ за да разбера какви пероприятия се подготвят за празника в Търново , но инфо няма . Някой знае ли нещо по въпроса ?Предварително благодаря на всички отзовали се.
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ето тука е описано каква ще е програмата за празника линкОбщо взето едно и също е всяка година....
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Мерси , Ванка !

Коментар

http://www.facebook.com/event.php?eid=251398031565917

Коментар

Утре е в Търново стария...

Коментар

coolboby написа:
                                http://www.facebook.com/event.php?eid=251398031565917
                                Благодаря , Колега!Аз за жалост още нямам отговор от познатият ми италиански полицай по повод на запитването относно автомобилите с чужда регистрация.

Коментар

Working...
                                X