s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:coolboby написа:Кой има желание тази вечер да ми сложи стикер? Митак ?
Коментар
-
Гледах едни крушки Осрам силверстар и найтбрейкър.Чудя се да се занимавам ли да си купувам , чета че често горели и т.н. С ксенон не ми се занимава щото на обикновен фар ксенона само ще ме дразни как свети.А и цената за би ксенон е малко по-височка.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:Гледах едни крушки Осрам силверстар и найтбрейкър.Чудя се да се занимавам ли да си купувам , чета че често горели и т.н. С ксенон не ми се занимава щото на обикновен фар ксенона само ще ме дразни как свети.А и цената за би ксенон е малко по-височка.
Коментар
-
Колеги от Търново , след любезен разговорс колегата irfan влязох в сайта на вестник ,, Борба ’’ за да разбера какви пероприятия се подготвят за празника в Търново , но инфо няма . Някой знае ли нещо по въпроса ?Предварително благодаря на всички отзовали се.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
coolboby написа:http://www.facebook.com/event.php?eid=251398031565917FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар