2.5 ТД с подобрения(кулер, нова турбина, по високо налягане и.т.н) . Това се случи с кромата на последната гонка с едно бяло БМВ с 4 тръби отзад(не знам колко коня беше). Важното е , че Кромича го опука и двата пъти. И в края на втората гонка турбината се предаде
Прикачени файлове
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Митаче, предимно немско Все още се надявам, някоя италианка да им напука канчетата Ще видим дали някой от Русенската бригада ще дойде. Разправях им за на Роман Алфата, 205-цата и веднага се появи противник 330ci (който за сега е непобедим) . Дано тази година някой от Русенската секта дойде.п.с. Последния път бая марки автомобили се събраха и интересни гонки се получиха. Да видим сега Кромата как ще се представи
брат смятай го за аут тоя с 330ската тука има сектанти дето ще го ядат с разни нитрати с разни турбалани
Митаче, предимно немско Все още се надявам, някоя италианка да им напука канчетата Ще видим дали някой от Русенската бригада ще дойде. Разправях им за на Роман Алфата, 205-цата и веднага се появи противник 330ci (който за сега е непобедим) . Дано тази година някой от Русенската секта дойде.п.с. Последния път бая марки автомобили се събраха и интересни гонки се получиха. Да видим сега Кромата как ще се представи
брат смятай го за аут тоя с 330ската тука има сектанти дето ще го ядат с разни нитрати с разни турбалани
Разчитам на теб Роска, да доведеш някой засилен
330ci Ac Schnitzer -бензин, има някакви доработки но не съм запознат с тях. Стоково мисля, че беше 235 коня........ сега не знам колко е!Относно Кромата ...няма спор, че за годините си бая коли е изненадала
Ако не бъркам въпросното БМВ беше 325 или 328 когато Кромата го опука. Всъщност, тя се пуска и с Астра ХЕ, БМВ328 с доработки. п.с. Всеки път на гонките, като видят как Кромата отлепя и се чува" б@си Фиата"
Ако не бъркам въпросното БМВ беше 325 или 328 когато Кромата го опука. Всъщност, тя се пуска и с Астра ХЕ, БМВ328 с доработки. п.с. Всеки път на гонките, като видят как Кромата отлепя и се чува" б@си Фиата"
Най накрая да кажат нещо добро и за този модел на Фиат
Fiat Croma 2.0TDi.d.
Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
И самоувереният е бил неуверен!
Коментар