Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

РОска , бившето ти пунто се подвизава във форума под ник-а apostolov :D
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

и сега на вашето внимание новата лада 1.6 турбо мотор 210кс
      Прикачени файлове
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

uBoy написа:
        РОска , бившето ти пунто се подвизава във форума под ник-а apostolov :D
        ахаха може ... :D ти пак от де разбра е ?
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

привет мисля да влизам в клуба на ГТ-тата и да ида да огледам това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=76686
          Fast and Wild!!!

Коментар

Irfan написа:
            Добре изглежда ладичката. Ако имах възможност щях да си взема една такава :D
            Fiat Croma 2.0TDi.d.
            Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
            И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Georgi Hinov написа:
              Irfan написа:
              Чети новините от Русия Путин успял да я запали от петия път
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

ладюгата е готина да , а колкото до ГТ-то пунтото - не мога да кажа мнение , нека другите да говорят
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

fabregas написа:
                  привет мисля да влизам в клуба на ГТ-тата и да ида да огледам това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=76686
                  това си закаснял за него вече..., мотора му е вън ... и се продава на части ще се слага 2.0 16в турбо вътре ).., ако наистина си решил за гт свиркай ще намерим нещо кадърно ... кви кешовици заделил
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

и бай добри вече е в клуб ЗИЛ.БГ неска му барнах генерациика на Ф76

Коментар

Re: Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Румен_Хинчев написа:
                      Georgi Hinov написа:
                      Irfan написа:
                      Чети новините от Русия Путин успял да я запали от петия път
                      Сигурно е било така Семейната Жигула я палех по следния начин: левия крак си е на съединитела, а десния крак го изкривявах върху спирачката и газта за да запали При което не винаги се получаваше и я бутах да запали на скорост, белким запали! Ех спомени, спомени!
                      Fiat Croma 2.0TDi.d.
                      Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                      И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

s00rry написа:
                        fabregas написа:
                        това си закаснял за него вече..., мотора му е вън ... и се продава на части ще се слага 2.0 16в турбо вътре ).., ако наистина си решил за гт свиркай ще намерим нещо кадърно ... кви кешовици заделил
                        не знам някъде около 4000-4300 ама съм си харесал и един prelude ама все рак клоня към ГТ
                        Fast and Wild!!!

Коментар

fabregas написа:
                          s00rry написа:
                          fabregas написа:
                          не знам някъде около 4000-4300 ама съм си харесал и един prelude ама все рак клоня към ГТ
                          човек вземи си някой по обикновена кола... за тия пари ще си намериш нещо наистина хубаво. от тия ГТ-та много боляло глава съм чувал .
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                            fabregas написа:
                            s00rry написа:
                            fabregas написа:
                            човек вземи си някой по обикновена кола... за тия пари ще си намериш нещо наистина хубаво. от тия ГТ-та много боляло глава съм чувал .
                            и аз така съм чувал ама ми си кара турбо а и още не съм решил на 100% в момента рпосто се оглеждам
                            Fast and Wild!!!

Коментар

и аз препоръчвам данеси вземаш ГТ не че нещо ама трудно се намира сток такова. и ако земеш някой оровено ще станеш като мен постоянно изцапан скачай на прелюда ама гледай дане е много изгнил

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                и аз препоръчвам данеси вземаш ГТ не че нещо ама трудно се намира сток такова. и ако земеш някой оровено ще станеш като мен постоянно изцапан скачай на прелюда ама гледай дане е много изгнил
                                http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11306927366170808&f 1=details митак това е хондата но нали ти казвам в момента не съм на зор разтривам си бравото и мижду другото се оглеждам
                                Fast and Wild!!!

Коментар

Working...
                                X