напреди засякох едно плевенско Браво, светло синьо , ксенон и спортен филтър и лети джанти, имаше малак стикер отзад на прозореца... някой да си го познава?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Записването за СъботаПлан.... Палатка ... язовир Ястребино ... за сега сме Аз , Росен, Наско , Митака и Тедо ... Всичките са добре дошли само трябва да се саберем и да измислим какво ще пазаруване и колко какво има ..... аз имам ракия и палатка.....dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:Записването за СъботаПлан.... Палатка ... язовир Ястребино ... за сега сме Аз , Росен, Наско , Митака и Тедо ... Всичките са добре дошли само трябва да се саберем и да измислим какво ще пазаруване и колко какво има ..... аз имам ракия и палатка.....
Коментар
-
Здравейте колеги!За пръв път пиша тук,но имам проблем,за който се надявам да помогнете.Препоръчайте ми читав сервиз за автоклиматици,че на Пунтото умря.Някъде,където наистина си разбират от занаята и ще свършат работа,че ми писна от пишман майстори.Без значение къде в областта.Благодаря предварително!Може и на Л.С.да не пълним излишно темата.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар