Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

+ 1 от мен
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Аз от 1-ви излизам отпуска така че бройте и мене

Коментар

Ako има събиране тази събота и неделя ..обадете се 0888415273 ... ще идвам до родния ми град и ще се радвам да се запознаем.
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

mimo иво вижте сашето не е писал вземайте и него ванката праслан другия ванка да стане кат хората :P
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

DJ_Dido_G и той ще дойде с бравото
            N/A

Коментар

dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

1.s00rry 2. stooes 3.rising_moon4.Georgi Hinov5.pa4oepi46.добо7.8.двама хулигани с браво и пунто двойка9.uBoy10.mimo_811.DJ_Dido_G той ще дойде с бравотоаз пак да питам: ке мога ли да се снабда со стикер от някой? ако може външен?
                Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

stooes написа:
                  1.s00rry 2. stooes 3.rising_moon4.Georgi Hinov5.pa4oepi46.добо7.8.двама хулигани с браво и пунто двойка9.uBoy10.mimo_811.DJ_Dido_G той ще дойде с бравото12 .предполагам боби 13. ирфан14. праслан15.наско 16.джакданиелс 17.ван дал18.тедо ромео а има и такива сигурно който забравяме аз пак да питам: ке мога ли да се снабда со стикер от някой? ако може външен?
                  мисля че имаше само вътрешни колега ..
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                    ...мисля че имаше само вътрешни колега .. ...
                    Ми кат няма риба и луканка ям само ме притеснява да не повредя отоплението на задното стъкло ако се пробвам там да лепя и прочие .. с тези, двете, левите .. затова си мисля за външен ..
                    Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

stooes написа:
                      s00rry написа:
                      ...мисля че имаше само вътрешни колега .. ...
                      Ми кат няма риба и луканка ям само ме притеснява да не повредя отоплението на задното стъкло ако се пробвам там да лепя и прочие .. с тези, двете, левите .. затова си мисля за външен ..
                      няма да се плашош само няма да се преебът реотаните ! даже има кой да ти я залепи Сашо ше има мисия зняачи като най вехт в това занимание

Коментар

Да припомня!!!

Коментар

Може ли да бръмча с една емблема на фиат :D че моите типота нещо няма да ги бъде до тогава
                          N/A

Коментар

rising_moon написа:
                            Може ли да бръмча с една емблема на фиат :D че моите типота нещо няма да ги бъде до тогава
                            може! даже и лепенки ще залепим по гарба една малка отпред и една голяма отзад

Коментар

Е искренно се надявам да успея да си напасна точно тая дата да ходя да се записвам в университета та да мога да допринеса за бройката :D

Коментар

m0tion написа:
                                Е искренно се надявам да успея да си напасна точно тая дата да ходя да се записвам в университета та да мога да допринеса за бройката :D
                                заповядай!!!

Коментар

Working...
                                X