уееее изглежда много добре ако сега и издадеш тайната от какво са каде ти ги правят цени и темподобнииии
ами има едно рекламно студио по улицата нагоре от паметника на обесените....вчера им оставих километража си иии неска следобяд отивам да си го взема...5-6-7лв ще ми излезе....т.е. самия материял излиза към 3лв и там да ми вземат 3-4лв за изработката :P :P :P ааа и още малко спам....днеска ми пристига и ключодържателя :D :D :D --->
porychax si go ot saita na techno art...pratix im snimkata na toq kliuchodyrjatel i te go napravixa...10lv izrabotkata i 5lv za kurier...izvinqvam se za latinicata,no sym na lekcii i pisha ot teledona si...
nereziiii... Ko praite be? Shto nese sabirate aaaaa? Xaxaxa... dano skoro si doida da si vzema kolata che maikata si *****! Pisna mi da hodq pesh. Puk kato si doida trqaa se saberem da se vidim!!! DOBO: q kji v koi grat si v germaniq be, che mislq po velikden da se porazhodq... i sorry za latinicata (nokia connecting people) xaxaxа
Ей дивак, няма кой да ни събере бе, тебе чакаме Айде тази седмица по-сериозно, че се забравихме! Утре ще има общонационален протест тука ще е към 1ч. предполагам пак на Практикер.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар