Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Четох, гледах, ама май организатор за ВТ няма, т.е. и уведомление няма, следователно протеста ще е незаконен, единици хора ще се съберат на практикер утре в 13ч. Смятам да мина от там и да видя има ли смисъл, надявам се все пак да е имало някой сериозен в последните дни да се е вписал като орагнизатор и да има някой човек повече.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
      Четох, гледах, ама май организатор за ВТ няма, т.е. и уведомление няма, следователно протеста ще е незаконен, единици хора ще се съберат на практикер утре в 13ч. Смятам да мина от там и да видя има ли смисъл, надявам се все пак да е имало някой сериозен в последните дни да се е вписал като орагнизатор и да има някой човек повече.
      и аз
      не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

най-новият собственик на фиатка
        Прикачени файлове
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

стикера що сте го сложили доло бре
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Е че моя къде е бре? Много си е добре, иначе постоянно ще го виждаш в огледалото. Айде аз отивам към Практикер да видя има ли някой, ако не може да си направим една срещичка.

Коментар

хайде де и аз съм за срещичка

Коментар

van_dal написа:
                Е че моя къде е бре? Много си е добре, иначе постоянно ще го виждаш в огледалото. Айде аз отивам към Практикер да видя има ли някой, ако не може да си направим една срещичка.
                Ааа,моя си е супер горе и изобщо не се вижда в огледалото...Поне на комбито ,ако е точно под третия стоп не се вижда и не пречи.Аз тоя път няма да ходя никъде...счупиха ми желанието за всичко в последно време. Взе много да ми дотяга от типично българското "нека вуте е зле,а как съм аз не е важно" . Между другото пунтото е готино,тоя цвят му отива ...Винаги съм искал нещо нестандартно като цвят....а ей го на карам сив металик хахаха
                ex.Мареа ТД100

Коментар

И така вместо да се оплаквам постоянно и да оплювам "овчедушието" на българите отидох на протеста. Въпреки, че бяхме около 30 коли на Практикер в последствие броят се утрои, дори и повече. В продължение от Тенополис до Лукоил накарахме пъния поток да се движи с пешеходна стъпка и така за десетина минути затворихме изхода към Варна. В самия град много хора адмирираха протеста, е разбирасе имаше и непукисти. Продължихме до Петрол и се разотидохме с обещания другата седмица да има отново протест!

Коментар

днес не можах да дойде.нещо не ми е добре ... кръвното май се разбута пак надявам се за другата неделя да успея.междодругото Ванка видях те от прозореца на хола ми , като паркирахте всички под военното , хаха
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Браво на всички отишли и днес...аз просто бях обезверен от тъпотията на приятели,колеги,познати и непознати,които открито се присмиваха на чуждия опит за промяна. Докато вие сте били на протест,хонда са си направили срещичка и то точно на лукойл... Жалка картинка,не мога да ги разбера!!!
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Ирфански, аз го видях това Пунто, много лачено

Коментар

http://dnes.dir.bg/news/skokat-tzenite-8288635?nt=4 В крайна сметка ефект няма да има,докато не затворим градовете и не се пролее кръв
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Ей какво правите бе маймуни? Кога ще правим среща?

Коментар

ами да кога ще се видим

Коментар

айде неделя всички на линия викам да направим една среща по мащабна че не сме се сабирали от сума време , да се надяваме че и аз ще дойда с колата най накрая вече ) викам да го направим към 16 17ч ? дайте предложения ?
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X