Четох, гледах, ама май организатор за ВТ няма, т.е. и уведомление няма, следователно протеста ще е незаконен, единици хора ще се съберат на практикер утре в 13ч. Смятам да мина от там и да видя има ли смисъл, надявам се все пак да е имало някой сериозен в последните дни да се е вписал като орагнизатор и да има някой човек повече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
van_dal написа:Четох, гледах, ама май организатор за ВТ няма, т.е. и уведомление няма, следователно протеста ще е незаконен, единици хора ще се съберат на практикер утре в 13ч. Смятам да мина от там и да видя има ли смисъл, надявам се все пак да е имало някой сериозен в последните дни да се е вписал като орагнизатор и да има някой човек повече.не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
van_dal написа:Е че моя къде е бре? Много си е добре, иначе постоянно ще го виждаш в огледалото. Айде аз отивам към Практикер да видя има ли някой, ако не може да си направим една срещичка.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
И така вместо да се оплаквам постоянно и да оплювам "овчедушието" на българите отидох на протеста. Въпреки, че бяхме около 30 коли на Практикер в последствие броят се утрои, дори и повече. В продължение от Тенополис до Лукоил накарахме пъния поток да се движи с пешеходна стъпка и така за десетина минути затворихме изхода към Варна. В самия град много хора адмирираха протеста, е разбирасе имаше и непукисти. Продължихме до Петрол и се разотидохме с обещания другата седмица да има отново протест!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Браво на всички отишли и днес...аз просто бях обезверен от тъпотията на приятели,колеги,познати и непознати,които открито се присмиваха на чуждия опит за промяна. Докато вие сте били на протест,хонда са си направили срещичка и то точно на лукойл... Жалка картинка,не мога да ги разбера!!!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/news/skokat-tzenite-8288635?nt=4 В крайна сметка ефект няма да има,докато не затворим градовете и не се пролее кръвex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар