Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Irfan написа:
    баце мотора мърка мойе да се регистрира но 2.0 няма кой да и дава зоб пък за халогените пълна е с екстри
    Хм стана ми интересно, е защо е толкова ефтина, къде може да се види?
    ами 2.0 кубика бе маме тя е цяла ламя и е нов внос от франциябате сашо колата е косъм с джантите
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Деба аз миналата година моите Бриджстони на този размер направо ги подарих, ама кой да ти мисли. Саше ти нямаш ли летни гуми 14-ки, прави пазарлък с някой, че без гуми не е шега.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Момци,я кажете колко от вас зареждат на оная измислена бензиностанция на картала "Газ лоджистик" ???Виждал съм няколко съфорумци там Не знам доколко им вярвате вие ,но мога да ви кажа,че шефовете им са абсолютни измекяри...Преди време за тях правили репортаж в София и "Господари на ефира" ,а вече няколко пъти и аз и колеги се убеждаваме,че ни лъжат най-безцеремонно. И ако за фирмата не ми дреме,като има пари нека ги разхищава,то на вас ще кажа няколко примера...Колега зарежда в 30 литрова газова бутилка 38 литра газ...а има остатък дори вътре... Друг колега още по-фрапантно в 30 литроваа бутилка влязоха 51 литра и колегата с паднало чене му казал "СТИГА" преди да спре пистолета....колко ли още е можело. И айде на тях да не вярвам,може да преувеличават,но ей го тая седмица... на шкодичката резервоарчето е 45 литра. Светна ми лампата и след 4-5 километра зареждам . т.е. вътре е имало поне 4 литра. Тоест трябва да събере максимум 42-43 литра....е да ама не пича успя да ми сипе 51л безин. То бива ,бива тяхното ,но това на нищо не прилича. Добре,че не си зареждам никога личната кола там.
        ex.Мареа ТД100

Коментар

ама аз незнам на фона на толкова известни бензиностаннции в града , как реши да заредиш точно на тая селската кочина.. Никога не съм зареждал и няма и да помириша гориво от там..
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

van_dal написа:
            Деба аз миналата година моите Бриджстони на този размер направо ги подарих, ама кой да ти мисли. Саше ти нямаш ли летни гуми 14-ки, прави пазарлък с някой, че без гуми не е шега.
            хехе тамън щяха да са 4 еднакви , че и предните ми са Бриджстоун ами имам 2 летни 14-ки 175/70 . ама те за ху* не стават...те задните грайфер имат бе . ама нали ви викам че има ударено на външния ръб и се чудя дали да не направим вулканизация ли ко беше...утре ще има ли среща да се видим , таман да покажа удареното, някой да даде идея кво да го правя... не ми се дават пари за гуми... дори и 2-ра употреба да са , тоо джантите излязаха златни..............
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

paralesa написа:
              Момци,я кажете колко от вас зареждат на оная измислена бензиностанция на картала "Газ лоджистик" ???Виждал съм няколко съфорумци там Не знам доколко им вярвате вие ,но мога да ви кажа,че шефовете им са абсолютни измекяри...Преди време за тях правили репортаж в София и "Господари на ефира" ,а вече няколко пъти и аз и колеги се убеждаваме,че ни лъжат най-безцеремонно. И ако за фирмата не ми дреме,като има пари нека ги разхищава,то на вас ще кажа няколко примера...Колега зарежда в 30 литрова газова бутилка 38 литра газ...а има остатък дори вътре... Друг колега още по-фрапантно в 30 литроваа бутилка влязоха 51 литра и колегата с паднало чене му казал "СТИГА" преди да спре пистолета....колко ли още е можело. И айде на тях да не вярвам,може да преувеличават,но ей го тая седмица... на шкодичката резервоарчето е 45 литра. Светна ми лампата и след 4-5 километра зареждам . т.е. вътре е имало поне 4 литра. Тоест трябва да събере максимум 42-43 литра....е да ама не пича успя да ми сипе 51л безин. То бива ,бива тяхното ,но това на нищо не прилича. Добре,че не си зареждам никога личната кола там.
              аз нямам наблюдения към тая бензиностанция... много измислена ми изглежда. само Еко заради картата 5 ст...
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

само ЕКО или на чолаковци като ми слагат газ бутилката поема 25л а тя е 30л и ми дава най-малък разход
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

виждал съм Митака ,Наско и Росен там Че е измислена бензиностанцията е ясно,аз само предупреждавам да си имате предвид какви са А личната си кола там никога...там за съжаление зареждаме служебните си,заради един "умник" който си зарежда кочината там и бил супер доволен Но той си е мазохист,това,че и в службата ми обичат да ги цакат си е тяхна работа Аз моята кола я зареждам или на еко или на една бензиностанция в Горна,защото познавам собственика и знам,че не лъжат . А и цената им там е винаги със 7 стотинки под тази на лукойл
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Колеги ще имали среща тази вечер?
                    Fiat Croma 2.0TDi.d.
                    Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                    И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

явно не , но да вземем тая седмица като се постопли след средата да направим едно ЕКО ?

Коментар

uBoy написа:
                        явно не , но да вземем тая седмица като се постопли след средата да направим едно ЕКО ?
                        с удоволствие домъчня ми за вас

Коментар

Извинявам се за страничния въпрос, но освен на 22-ри Март, кога през годината има друга дата, в която пускат шоуто "звук и светлина" на Царевец безплатно?
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

На 3-ти март и всички официални празници.
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

зависи .. лятото особенно доста често го пускат .. само трябва да случите някоя група с екскурзианти да си е платили

Коментар

лятото само в неделя май не го пуската на 22 март го пускат два пътииво кумпа забива страшно много да махаме ли 256-цата или да ми даваш оферта за нов

Коментар

Working...
                                X