van_dal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Момци,я кажете колко от вас зареждат на оная измислена бензиностанция на картала "Газ лоджистик" ???Виждал съм няколко съфорумци там Не знам доколко им вярвате вие ,но мога да ви кажа,че шефовете им са абсолютни измекяри...Преди време за тях правили репортаж в София и "Господари на ефира" ,а вече няколко пъти и аз и колеги се убеждаваме,че ни лъжат най-безцеремонно. И ако за фирмата не ми дреме,като има пари нека ги разхищава,то на вас ще кажа няколко примера...Колега зарежда в 30 литрова газова бутилка 38 литра газ...а има остатък дори вътре... Друг колега още по-фрапантно в 30 литроваа бутилка влязоха 51 литра и колегата с паднало чене му казал "СТИГА" преди да спре пистолета....колко ли още е можело. И айде на тях да не вярвам,може да преувеличават,но ей го тая седмица... на шкодичката резервоарчето е 45 литра. Светна ми лампата и след 4-5 километра зареждам . т.е. вътре е имало поне 4 литра. Тоест трябва да събере максимум 42-43 литра....е да ама не пича успя да ми сипе 51л безин. То бива ,бива тяхното ,но това на нищо не прилича. Добре,че не си зареждам никога личната кола там.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
van_dal написа:Деба аз миналата година моите Бриджстони на този размер направо ги подарих, ама кой да ти мисли. Саше ти нямаш ли летни гуми 14-ки, прави пазарлък с някой, че без гуми не е шега.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
paralesa написа:Момци,я кажете колко от вас зареждат на оная измислена бензиностанция на картала "Газ лоджистик" ???Виждал съм няколко съфорумци там Не знам доколко им вярвате вие ,но мога да ви кажа,че шефовете им са абсолютни измекяри...Преди време за тях правили репортаж в София и "Господари на ефира" ,а вече няколко пъти и аз и колеги се убеждаваме,че ни лъжат най-безцеремонно. И ако за фирмата не ми дреме,като има пари нека ги разхищава,то на вас ще кажа няколко примера...Колега зарежда в 30 литрова газова бутилка 38 литра газ...а има остатък дори вътре... Друг колега още по-фрапантно в 30 литроваа бутилка влязоха 51 литра и колегата с паднало чене му казал "СТИГА" преди да спре пистолета....колко ли още е можело. И айде на тях да не вярвам,може да преувеличават,но ей го тая седмица... на шкодичката резервоарчето е 45 литра. Светна ми лампата и след 4-5 километра зареждам . т.е. вътре е имало поне 4 литра. Тоест трябва да събере максимум 42-43 литра....е да ама не пича успя да ми сипе 51л безин. То бива ,бива тяхното ,но това на нищо не прилича. Добре,че не си зареждам никога личната кола там.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
виждал съм Митака ,Наско и Росен там Че е измислена бензиностанцията е ясно,аз само предупреждавам да си имате предвид какви са А личната си кола там никога...там за съжаление зареждаме служебните си,заради един "умник" който си зарежда кочината там и бил супер доволен Но той си е мазохист,това,че и в службата ми обичат да ги цакат си е тяхна работа Аз моята кола я зареждам или на еко или на една бензиностанция в Горна,защото познавам собственика и знам,че не лъжат . А и цената им там е винаги със 7 стотинки под тази на лукойлex.Мареа ТД100
Коментар
-
На 3-ти март и всички официални празници.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар