Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Супер е с тези джанти :D
    Fiat Croma 2.0TDi.d.
    Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
    И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

момци,някой да е чувал за биодизел да се намира из региона?Щото вече ми идва да продам колата с тия цени...кого ли не питах,евтина нафта не намерих . Все ми отговарят "Имам,ама още 4-ма чакат ред,ще ти се обадя когато остане." Далаверата вече кой хванал,хванал...такива като мен не могат да се уредят,затова си мисля,да слагам по малко биодел ако намеря...или да търсся олио,ама като не мога да обикалям по заведенията като просяк и да питам Общо взето,ако цените продължават така или ще намеря алтернатива или ще се откажа от колата,а алтернатива НЕ намирам,ако някой има предложения да казва.
      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
        момци,някой да е чувал за биодизел да се намира из региона?Щото вече ми идва да продам колата с тия цени...кого ли не питах,евтина нафта не намерих . Все ми отговарят "Имам,ама още 4-ма чакат ред,ще ти се обадя когато остане." Далаверата вече кой хванал,хванал...такива като мен не могат да се уредят,затова си мисля,да слагам по малко биодел ако намеря...или да търсся олио,ама като не мога да обикалям по заведенията като просяк и да питам Общо взето,ако цените продължават така или ще намеря алтернатива или ще се откажа от колата,а алтернатива НЕ намирам,ако някой има предложения да казва.
        незнам , ама тоя биодизел едва ли ще е горивото за такъв тип двигател... Иво има опит с такъв биодизел....
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ако е голф 3 1.9 чист дизел може да се кара с био дизел но за турбото не е хубаво аз имам опит с моето рено19 тди не че не върви но не ти го препоръчвам аз карах около 20 000 км с био дизел и след това се принудих да продам колата защото нямаше тяга и започна да гори много около 8 на сто градско.
          не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

абе така е,но тия 2,50 направо ми отнасят главата откъм кръста Какви ли не варианти не съм пробвал,но все не намирам нищо по-евтино от десет стотинки под нормалната цена на големите вериги...Някой ако познава собственици на заведения за бързо хранене и други ползващи често олио,да се обажда
            ex.Мареа ТД100

Коментар

и сега как се прави реглаж на фарчета дано да не ми святкат все пак не съм изпълнил всичко точно както е описаноhttp://www.zapleven.com/forums/viewtopic.php?f=66&t=525
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

И аз точно същото, четох в БМВ форума, ама...дали съм ги направил както трябва не знам. Светкат ми отсреща

Коментар

е... ги кво от това важното е ти да виждаш като хората

Коментар

не че супер яките джипове и т.н. с оригинално изваден от завода ксенон не те заспеляват като ти кара насреща.да не говорим като е зад теб, .... ееее*ах ги...

Коментар

айде някой снимка на бат нас преди боя
                      Прикачени файлове
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

и бай ирфан малко очите на ангел
                        Прикачени файлове
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Малко и от мен :D
                          Прикачени файлове

Коментар

Абе аз утре почивам Дайте да направим една среща, че отдавна не съм идвал апак ми става ковти се като немога да дойда Само кажете къде и колко часа ще ви е удобно на всички

Коментар

кажете някакъв час и аз ще дойда няма значение колкко е

Коментар

айде пак към 18-19 часа ...

Коментар

Working...
                                X