Росенеее к`фо са праиш ,че разбираш .. слагаиии един кол от домати........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Irfan написа:айде честито бе Ванка да си жив и здрав и да станеш генерален директорex.Мареа ТД100
Коментар
-
Колеги от ВТ, да сте чували нещо за дръпки на летището в Павликени!?Казаха ми, че има разпечатани брошурки и били разхвърляни в Павликени даже искаха да ми показват такава но я нямаше под ръка. Миналата година се получи хубаво събитие на 21.09. Та ако и в Търново се говори за това мероприятие значи ще има и представители от старата столица Питам защото миналата година чух а не присъствах на мероприятието а си е било интерсно с търновското Деу Лонос на пистата А ако в Търново не се е споменавало за това, знам кво ще е ако само нашите рейсъри са на пистатаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Ще проучим въпроса Че го няма Бугито , той запознат с всички такива мероприятия в региона попринцип Ванка , честит рожден ден . Присъединявам се към горните пожелания и да нямаш повече пробреми с Фиата , нито технически , нито от разни с Полота и др подобниFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
van_dal написа:Абе какво става с вас, никакви срещи няма в последно време? Времето ли ви плаши или м-р Боб като го няма и няма кой да ни събира?Аре, че няма на кой да си изплача мъката, освен на Митака на него се похвалих, а и в темата в общи. Ей утре имам РД да ми чиститите ей и да знаете, че няма да черпя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар