Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

айдеееее днеска е големия деннннннннннн Ванката VS БУГГИ ?! колко чеса на кръговотоо ....... аз ще взема билетчета
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Ей голям кеф си направих - преди малко на пътния възел юг посока към центъра имаше поне 10 коли и един рейс закъсали, само едната лента се движи, а пред мен неуДачия комби спря и не може да тръгне, добре че бяха 2-ма, че единия излезе да бута ей много се кефя на моите Сави и днес не ме предадоха. В Чакаловци е супер лед, само чуквам леко в завоя и съм като Фитипалди
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

да тука е много лед...апък на триъгълника какво меле щеше да стане...нз просто как оцелих някаква уличка там 4е дане се блъсна.... бяхме поне 6 коли всеки на кадето му отиде колата...

Коментар

кажете колко часът... там ще съм...

Коментар

ще има ли нешо на кръговото ?
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

21:30 ч , бугито ще се плакне с йофката
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

21:30 на била е дербито там сме
                не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Като се прибирах тая вечер към Долна на пътя за Варна,до разклона за Лясковец беше чудо...Най-вече тия дето идваха насам и лееко изкачваха гладкия лед,покритсъс снежец. Леко всмисъл,знаете колко е лек наклона,ама нейсе,имаше 7-8 закъсали тира и 2-3 микробуса и коли...Останалите си вървяха,тоест не беше кой знае колко трудно,но тировете нямаха шанс и май колите не бяха с кадърни гуми. Общо взето малко лед и сняг и стана мазало,да не говорим,че снегорин няма,а тоя дето мина,НЕ ОПЕСЪЧАВАШЕ. Не мога да разбера толкова ли е трудно? Прибрах се,у нас една педя сняг и под него позаледено леко,изринах сега от пътеките и на улицата,посипах със сол и ей сега като излизах,снега си вали,но солта го топи. Малко се иска,ама тия и толкова не правят-голямо крадене пада там,пък ония балъците дето пътуват-да се оправят Дето вика плешивия "Нема такава държава!" Гледах преди малко и по новините даваха на бтв точно за задръстването и завъртените тирове на София -Варна след Търново!!! Баси тия какво очакват,писменно предупреждение една седмица по-рано от Господ ли? Видиш ли да са подготвени.
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                    Като се прибирах тая вечер към Долна на пътя за Варна,до разклона за Лясковец беше чудо...Най-вече тия дето идваха насам и лееко изкачваха гладкия лед,покритсъс снежец. Леко всмисъл,знаете колко е лек наклона,ама нейсе,имаше 7-8 закъсали тира и 2-3 микробуса и коли...Останалите си вървяха,тоест не беше кой знае колко трудно,но тировете нямаха шанс и май колите не бяха с кадърни гуми. Общо взето малко лед и сняг и стана мазало,да не говорим,че снегорин няма,а тоя дето мина,НЕ ОПЕСЪЧАВАШЕ. Не мога да разбера толкова ли е трудно? Прибрах се,у нас една педя сняг и под него позаледено леко,изринах сега от пътеките и на улицата,посипах със сол и ей сега като излизах,снега си вали,но солта го топи. Малко се иска,ама тия и толкова не правят-голямо крадене пада там,пък ония балъците дето пътуват-да се оправят Дето вика плешивия "Нема такава държава!" Гледах преди малко и по новините даваха на бтв точно за задръстването и завъртените тирове на София -Варна след Търново!!! Баси тия какво очакват,писменно предупреждение една седмица по-рано от Господ ли? Видиш ли да са подготвени.
                    така си е олигофрени колкото щеш! няма какво да се коментира по тая тема... (сол по асвалта мале мале, дупки ще има на корем) по добре дане ринат и да осуляват че да си караме на лято без дупки!

Коментар

s00rry написа:
                      21:30 ч , бугито ще се плакне с йофката
                      ей голям дрифтър тоя братчето ми , увъртя се 3-4 пъти...... няма какво да коментираме... големия шофер.. !
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

да ама според него той е най-добрия и това го знае целия град
                        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Реваншаа реваншаааа !
                          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Тая Мазда да не е червена бордо, че тази вечер един прави с една такава чупки пред мен и спретва ситуации. Добре че бях по-далечко, иначе щеше да има запалване на вратните жили профилактично. Пък и някой път ще се случи Друмев да кара след него - не може събра актовете в жабката на Маздата, ще трябва да ги защипва под фаровете.

Коментар

stenli написа:
                              Тая Мазда да не е червена бордо, че тази вечер един прави с една такава чупки пред мен и спретва ситуации. Добре че бях по-далечко, иначе щеше да има запалване на вратните жили профилактично. Пък и някой път ще се случи Друмев да кара след него - не може събра актовете в жабката на Маздата, ще трябва да ги защипва под фаровете.
                              Би трябвало да е съшата,не са много такива в града,а с въздухари зад волана са още по-малко Дано не ми излиза насреща,че я ми е огънал броня или калник,я съм си изтървал ръката,а съм чувал,че от нея боляло
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Тази вечер гледах професионален дрифт от Мазда 323 на кръговото ама господата полицай ми развалиха кефа и тежко го сложиха на собственика на маздата номера беше 4787 или нещо такова незнам някой дали го познава,ако го знаете ми кажете колко е фиша да знам дали и аз да дърпам ръчни там :D .
                                N/A

Коментар

Working...
                                X