айдеееее днеска е големия деннннннннннн Ванката VS БУГГИ ?! колко чеса на кръговотоо ....... аз ще взема билетчета
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново част 2
Collapse
X
-
Ей голям кеф си направих - преди малко на пътния възел юг посока към центъра имаше поне 10 коли и един рейс закъсали, само едната лента се движи, а пред мен неуДачия комби спря и не може да тръгне, добре че бяха 2-ма, че единия излезе да бута ей много се кефя на моите Сави и днес не ме предадоха. В Чакаловци е супер лед, само чуквам леко в завоя и съм като Фитипалди--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Като се прибирах тая вечер към Долна на пътя за Варна,до разклона за Лясковец беше чудо...Най-вече тия дето идваха насам и лееко изкачваха гладкия лед,покритсъс снежец. Леко всмисъл,знаете колко е лек наклона,ама нейсе,имаше 7-8 закъсали тира и 2-3 микробуса и коли...Останалите си вървяха,тоест не беше кой знае колко трудно,но тировете нямаха шанс и май колите не бяха с кадърни гуми. Общо взето малко лед и сняг и стана мазало,да не говорим,че снегорин няма,а тоя дето мина,НЕ ОПЕСЪЧАВАШЕ. Не мога да разбера толкова ли е трудно? Прибрах се,у нас една педя сняг и под него позаледено леко,изринах сега от пътеките и на улицата,посипах със сол и ей сега като излизах,снега си вали,но солта го топи. Малко се иска,ама тия и толкова не правят-голямо крадене пада там,пък ония балъците дето пътуват-да се оправят Дето вика плешивия "Нема такава държава!" Гледах преди малко и по новините даваха на бтв точно за задръстването и завъртените тирове на София -Варна след Търново!!! Баси тия какво очакват,писменно предупреждение една седмица по-рано от Господ ли? Видиш ли да са подготвени.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Като се прибирах тая вечер към Долна на пътя за Варна,до разклона за Лясковец беше чудо...Най-вече тия дето идваха насам и лееко изкачваха гладкия лед,покритсъс снежец. Леко всмисъл,знаете колко е лек наклона,ама нейсе,имаше 7-8 закъсали тира и 2-3 микробуса и коли...Останалите си вървяха,тоест не беше кой знае колко трудно,но тировете нямаха шанс и май колите не бяха с кадърни гуми. Общо взето малко лед и сняг и стана мазало,да не говорим,че снегорин няма,а тоя дето мина,НЕ ОПЕСЪЧАВАШЕ. Не мога да разбера толкова ли е трудно? Прибрах се,у нас една педя сняг и под него позаледено леко,изринах сега от пътеките и на улицата,посипах със сол и ей сега като излизах,снега си вали,но солта го топи. Малко се иска,ама тия и толкова не правят-голямо крадене пада там,пък ония балъците дето пътуват-да се оправят Дето вика плешивия "Нема такава държава!" Гледах преди малко и по новините даваха на бтв точно за задръстването и завъртените тирове на София -Варна след Търново!!! Баси тия какво очакват,писменно предупреждение една седмица по-рано от Господ ли? Видиш ли да са подготвени.
Коментар
-
Тая Мазда да не е червена бордо, че тази вечер един прави с една такава чупки пред мен и спретва ситуации. Добре че бях по-далечко, иначе щеше да има запалване на вратните жили профилактично. Пък и някой път ще се случи Друмев да кара след него - не може събра актовете в жабката на Маздата, ще трябва да ги защипва под фаровете.
Коментар
-
stenli написа:Тая Мазда да не е червена бордо, че тази вечер един прави с една такава чупки пред мен и спретва ситуации. Добре че бях по-далечко, иначе щеше да има запалване на вратните жили профилактично. Пък и някой път ще се случи Друмев да кара след него - не може събра актовете в жабката на Маздата, ще трябва да ги защипва под фаровете.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Тази вечер гледах професионален дрифт от Мазда 323 на кръговото ама господата полицай ми развалиха кефа и тежко го сложиха на собственика на маздата номера беше 4787 или нещо такова незнам някой дали го познава,ако го знаете ми кажете колко е фиша да знам дали и аз да дърпам ръчни там :D .N/A
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар