Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещата в Китен 2.3.4ЮЛИ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

trace написа:
    Да има случайно едно сво6одно място в някоя кола от София за Китен в петък?
    До колкото знам fihi си търсеше компания.
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Пък ние дето ще идваме в събота - тихомълком ли ще се промъкваме през Бургас?Краси, ти в събота сутринта къде ще си?

Коментар

Junkey написа:
        trace написа:
        Да има случайно едно сво6одно място в някоя кола от София за Китен в петък?
        До колкото знам fihi си търсеше компания.
        Бреййй добре си усведомен
        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Immortal написа:
          Пък ние дето ще идваме в събота - тихомълком ли ще се промъкваме през Бургас?Краси, ти в събота сутринта къде ще си?
          След 10 съм на работа.Преди това ще ви чакам за по кафе :D
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Immortal написа:
            Ами няма ли да ни изчакате на петолъчката,да пътуваме заедно натам?Вие в колко ще тръгвате от Ямбол?
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
              Immortal написа:
              Ами няма ли да ни изчакате на петолъчката,да пътуваме заедно натам?Вие в колко ще тръгвате от Ямбол?
              НИЕ ще тръгваме от Стара Загора Веско ще тръгне от там сутринта, ще мине през Ямбол да ни забере и продължаваме. Ако искате - давайте заедно, ама ще тръгваме рано сутринта, за да използваме целия ден в събота за плаж.Веско ще тръгва около 06 ч в събота от СЗ. Поне такава е уговорката. Към 07:30 да тръгнем от Ямбол, на Петолъчката ще сме около 7:50...

Коментар

Immortal написа:
                popara801 написа:
                Immortal написа:
                НИЕ ще тръгваме от Стара Загора Веско ще тръгне от там сутринта, ще мине през Ямбол да ни забере и продължаваме. Ако искате - давайте заедно, ама ще тръгваме рано сутринта, за да използваме целия ден в събота за плаж.Веско ще тръгва около 06 ч в събота от СЗ. Поне такава е уговорката. Към 07:30 да тръгнем от Ямбол, на Петолъчката ще сме около 7:50...
                Е именно и на нас това ни беше идеята.Аз ще пиша на Веско по скайпа утре ако иска да тръгваме заедно от Зарата.Ако не ще се видиме на място-поздрави!
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Takaaaa- подстригах се :P- измих Дон Стильо, проверих масло двг, ск. кутия и антифриз - всичко ток и жица.- напазарих :P- сипах нафта догоре - хлъъъъц, е*ати скъпата горивна инжекция , ама изпреварих увеличението от утре с 1ст. :P- прекарах захранване за ГПС-а, че сега нали имам и кобра в колата - спуснах гумите на 2.1 атм.- купих празни дискове PRINCO , да може Princo да запише музика за из пътя Oстана багажа да събера, ама т’ва го правя в последния момент.Аааааай и на Стражаря ракия съм обещал да видя из мазето дали няма
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

popara801 написа:
                    Immortal написа:
                    popara801 написа:
                    Immortal написа:
                    Е именно и на нас това ни беше идеята.Аз ще пиша на Веско по скайпа утре ако иска да тръгваме заедно от Зарата.Ако не ще се видиме на място-поздрави!
                    Дано да се засечем ще е весело

Коментар

emzo написа:
                      Takaaaa- подстригах се :P- измих Дон Стильо, проверих масло двг, ск. кутия и антифриз - всичко ток и жица.- напазарих :P- сипах нафта догоре - хлъъъъц, е*ати скъпата горивна инжекция , ама изпреварих увеличението от утре с 1ст. :P- прекарах захранване за ГПС-а, че сега нали имам и кобра в колата - спуснах гумите на 2.1 атм.- купих празни дискове PRINCO , да може Princo да запише музика за из пътя Oстана багажа да събера, ама т’ва го правя в последния момент.Аааааай и на Стражаря ракия съм обещал да видя из мазето дали няма
                      Е ти най-важното-ракията си забравил

Коментар

Аз ще си взема шатрата за плажа.Ще има 3Х3 метра сянка(ако има място да я опнем).
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Еми ..... офертата беше литър ракия за литър нафта и аз се съгласих
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

fihi написа:
                            bavareca написа:
                            kilar написа:
                            Колеги, фланелки ще има на срещата, на цена 5 лв. Има и ограничен брой стикери.Поздрави!
                            Мога ли да помоля колегата с фланелките ако не е проблем минавайки през Бургас да се отклони 200-300метра да си взема 4-5 че моите вече ги бракувах а няма да мога да доида в Китен!Благодаря предварително
                            Нямаш никакви проблеми.
                            Мерси много Ванка като трагвате от Краси прозвани ми да ти кажа как да стигнете при мен!пздрави
                            FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

нямаш грижи
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

popara801 написа:
                                Immortal написа:
                                popara801 написа:
                                Immortal написа:
                                Няма проблем ,аз смятам да тръгна към 6 часа от Стара Загора, поне смятам де

Коментар

Working...
                                X