Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещата в Китен 2.3.4ЮЛИ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

за мен ноща е важна

Коментар

Колеги всичко е много хубаво, но избирайте заведение ,където можем да гледаме мачовете в Събота.За предпочитане е да е на по голямо ТВ.

Коментар

VesMil написа:
        Колеги всичко е много хубаво, но избирайте заведение ,където можем да гледаме мачовете в Събота.За предпочитане е да е на по голямо ТВ.
        Хахахаха мачове-телевизори има в стаите
        "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
        не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Който гледа мачове да му мисли.В неделя нали няма формула1 ? Някой от колегите, които ще "цъфнат" рано, рано в Петък, може ли да си прати телефона на л.с. ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Няма времеее

Коментар

Вече цялото ми време е заето с мисълта за срещата.Днес съм много доволен от работата, която свърших. Явно се излекувах от мързела, който ме беше налегнал...Днес свърших работа за цяла седмица Айде, че искам да съм с хубави хора на хубаво място.

Коментар

Immortal написа:
                Айде, че искам да съм с хубави хора на хубаво място.
                За това няма спор - така ще е.Айде не остана. още кажи-речи един ден и отлитаме.
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Е те така!Как е бандата?И аз едва чакам да дойде събота да кацнеме!Да се скиваме с хубави хора на хубаво място!Дано не познаят времето,че го дават бури!
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Да има случайно едно сво6одно място в някоя кола от София за Китен в петък?
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

VesMil написа:
                      Колега, телевизора разваля мохабета- доказано е. Освен ако не си пуснал някой сръбски музикален канал
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                        VesMil написа:
                        Колега, телевизора разваля мохабета- доказано е. Освен ако не си пуснал някой сръбски музикален канал
                        Точно така ,той като дойде и като ни види що за орица сме ще си промени решението

Коментар

Еееееее ,Германия-Аржентина няма как да се пропусне.

Коментар

VesMil написа:
                            Еееееее ,Германия-Аржентина няма как да се пропусне.
                            ИМА, ИМА
                            Manowar - Татко
                            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                              dobrujanetza написа:
                              VesMil написа:
                              Точно така ,той като дойде и като ни види що за орица сме ще си промени решението
                              А, малко ни гледа как се излагахме на Ичера Той е от наш’те, ама е и запалянко...

Коментар

Красииииииииииииии, утре в 9.00/ч. да си строил комитета по посрещането! Червените клими, да са опънати от караулката до след кръговото! На края на килимите да са строени кмета на Бургас барар с зам. кмета и секретарката, кмета на ж.к. Славейков с прилежащите му подчинени, както и шефа на СДВР гр. Бургас и всичко това за да посрещнат видни гости от ФФБ!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X