кога е крайния срок за записване?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещата в Китен 2.3.4ЮЛИ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vaskoni_1980 написа:кога е крайния срок за записване?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:vaskoni_1980 написа:кога е крайния срок за записване?"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
GPS координати на събитието за тия, които ще идват за сефте? Или поне име, адрес? Снимката в темата за записване я видях, но Китен ми е много непознат...Все пак ще ми е приятно да се запозная и на живо с присъстващитеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:GPS координати на събитието за тия, които ще идват за сефте? Или поне име, адрес? Снимката в темата за записване я видях, но Китен ми е много непознат...Все пак ще ми е приятно да се запозная и на живо с присъстващитеTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Добре де, това го видях Как се казва хотела/къщата/семейния хотел - каквото се води? Жена ми я интресува щото нали ще тръгваме с младежа.А, че Китен е едно "селце" ясно, но се оказва, че в Гугъл излизат бая хотели и къщи за почивка в Китен... и въпреки, че Трявна е малка - ако не знаеш къде отиваш - може да се загубиш подобаващо.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Добре де, това го видях Как се казва хотела/къщата/семейния хотел - каквото се води? Жена ми я интресува щото нали ще тръгваме с младежа.А, че Китен е едно "селце" ясно, но се оказва, че в Гугъл излизат бая хотели и къщи за почивка в Китен... и въпреки, че Трявна е малка - ако не знаеш къде отиваш - може да се загубиш подобаващо.qnisZ... За възниканали въпроси и аз ще си оставя тел. 0878601688Хотела се нами на много лесно място. Когато влизате в Китен от главния път карате само на право до ка то стигнете до крастовище на което тряба да завиете или на ляво или на дясно *отсреще е хотел ДОДО*. Там завивате на ляво и веднага първата пак на ляво и от там последната къща в дясно *в двора има паркинг*. Търсите Траянка или Петко това са собствениците сички ги познават.
Коментар
-
emzo написа:Айде, че засега сме само 2ма заралии, снощи още няколко души обещаха ама те под въздействието на алкохолни париAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:emzo написа:Айде, че засега сме само 2ма заралии, снощи още няколко души обещаха ама те под въздействието на алкохолни париManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар