тази нова кола доста добре пуши
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещата в Китен 2.3.4ЮЛИ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Искам да изкажа благодарности на организатора, на всички приятели, които намерих, на Стражаро, който до последно го мислех, че е от Добрич на Емзо, на Принко и най-вече на факта, че си намерих братовчедката на тази среща Когато човек мрази да пътува - се оказва в "изненадващи" ситуации запознавайки се с роднини по далечни места... Срещата беше страхотна, хората, които присъстваха - повече от страхотни, а хлапето на Фихи - невероятно!Ще съм щастлив, ако бъда част от Вас в следващи подобни срещи! Ние ТРИМАТА сме очаровани!П.П. Джънки без малко да го пропусна... НАЗДРАВЕ и .. не изчезвай пак от масата толкоз дълго, все още ти дължа бирата!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
emzo написа:я сега кажи марчето само пуши или и вървиSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз вчера пътувах май в обратна посока на всички ви(от Зарата към Бургас тръгнах към 18 часа). Много Фиатки видях ама нямаше как да се оглеждам за стикери, че движението беше понатоварено и гледах някой тъпанар да не изкочи срещу мене. Следващият път се надявам да мога да се присъединя към вас.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
jenshen73 написа:Искам да изкажа благодарности на организатора, на всички приятели, които намерих, на Стражаро, който до последно го мислех, че е от Добрич на Емзо, на Принко и най-вече на факта, че си намерих братовчедката на тази среща Когато човек мрази да пътува - се оказва в "изненадващи" ситуации запознавайки се с роднини по далечни места... Срещата беше страхотна, хората, които присъстваха - повече от страхотни, а хлапето на Фихи - невероятно!Ще съм щастлив, ако бъда част от Вас в следващи подобни срещи! Ние ТРИМАТА сме очаровани!П.П. Джънки без малко да го пропусна... НАЗДРАВЕ и .. не изчезвай пак от масата толкоз дълго, все още ти дължа бирата!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колеги и колежки,пускам два линка със снимки от нашият фотоапарат.А до дни Емо ще ги качи в галерията на форума.Приятно гледане! http://popara801.snimka.bg/sea/kiten...meeting.515608 и http://popara801.snimka.bg/sea/fiat-...en-2010.515604FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
jenshen73 написа:Ние се добрахме до дома преди 3 часа. Опитах да релаксирам малко, но младежа не ме остави... И мерси на EMZО за мапа - отново карам "нова" колаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар