Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещата в Китен 2.3.4ЮЛИ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тази нова кола доста добре пуши

Коментар

strajaro написа:
      тази нова кола доста добре пуши
      Модела и такъв!Има предложения за началото на август да повторим срещата на Поморие.Нощувките варират около 6-7лв.Като измислим нещо ще пуснем нова тема за желаещите.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ок.съгласен съм.записвам се с двете ръце.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Искам да изкажа благодарности на организатора, на всички приятели, които намерих, на Стражаро, който до последно го мислех, че е от Добрич на Емзо, на Принко и най-вече на факта, че си намерих братовчедката на тази среща Когато човек мрази да пътува - се оказва в "изненадващи" ситуации запознавайки се с роднини по далечни места... Срещата беше страхотна, хората, които присъстваха - повече от страхотни, а хлапето на Фихи - невероятно!Ще съм щастлив, ако бъда част от Вас в следващи подобни срещи! Ние ТРИМАТА сме очаровани!П.П. Джънки без малко да го пропусна... НАЗДРАВЕ и .. не изчезвай пак от масата толкоз дълго, все още ти дължа бирата!
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

я сега кажи марчето само пуши или и върви
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              я сега кажи марчето само пуши или и върви
              Върви, върви. Тая кола не е мойта, за това казвам, че е "нова". Никога до сега не съм минавал прохода "обзор" без да се нервя На скайп ще трябва да ми обясниш какво представлява картата, но съм доволен - като залепя педала и се изстрелва все едно я ритам. А дали пуши - не знам, все пак АЗ не съм отзад
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

аз само дето се прибрах до Зарата, днеска пак се върнах ама в Несебър :№
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз вчера пътувах май в обратна посока на всички ви(от Зарата към Бургас тръгнах към 18 часа). Много Фиатки видях ама нямаше как да се оглеждам за стикери, че движението беше понатоварено и гледах някой тъпанар да не изкочи срещу мене. Следващият път се надявам да мога да се присъединя към вас.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

jenshen73 написа:
                    Искам да изкажа благодарности на организатора, на всички приятели, които намерих, на Стражаро, който до последно го мислех, че е от Добрич на Емзо, на Принко и най-вече на факта, че си намерих братовчедката на тази среща Когато човек мрази да пътува - се оказва в "изненадващи" ситуации запознавайки се с роднини по далечни места... Срещата беше страхотна, хората, които присъстваха - повече от страхотни, а хлапето на Фихи - невероятно!Ще съм щастлив, ако бъда част от Вас в следващи подобни срещи! Ние ТРИМАТА сме очаровани!П.П. Джънки без малко да го пропусна... НАЗДРАВЕ и .. не изчезвай пак от масата толкоз дълго, все още ти дължа бирата!
                    И аз се радвам,че се запознахме.А най-много ме изкефиха малкия фихи и малкия женшен.Ще станат чешити като бащите си. :P
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

jenshen73 написа:
                      П.П. Джънки без малко да го пропусна... НАЗДРАВЕ и .. не изчезвай пак от масата толкоз дълго, все още ти дължа бирата!
                      Не се притеснявай за бирата все ще измислим нещо .
                      Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Колеги и колежки,пускам два линка със снимки от нашият фотоапарат.А до дни Емо ще ги качи в галерията на форума.Приятно гледане! http://popara801.snimka.bg/sea/kiten...meeting.515608 и http://popara801.snimka.bg/sea/fiat-...en-2010.515604
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Благодарим за снимките Митак,запечатали са хубави моменти от Китен
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

уникални снимки,супер сме

Коментар

Sandra написа:
                              уникални снимки,супер сме
                              само супер ли ?
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

jenshen73 написа:
                                Ние се добрахме до дома преди 3 часа. Опитах да релаксирам малко, но младежа не ме остави... И мерси на EMZО за мапа - отново карам "нова" кола
                                Тоя пост не го видях, че от мобилен четях форума, как може да няма фри уи фи по цялото черноморие....... както и да е.Чувам едни баварци били задминавани от една мареа Ей ся сядам да кача снимките в галерията.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X