Аз и kik73bg вече сме в София. По пътя видяхме едно форумско типо с голям стикер отзад.
това типо май ви видя два пъти и после избега напред ! Срещата беше уникална ! Благодаря на Янко за страхотната организация! Видяхме се със страхотни хора и приятели, които направиха срещата незабравима !
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Уфффффффф, малииии! И аз се примъкнах някакси до Варна. Спряха ме куките в Бургас.Не, не 1 час вече не мога да съчиня нормален пост!Ади пускайте по-бързо снимките да гледам, че от утре няма да имам нет - незнам до кога!И да обобщя родилите се лафове по време на срещата! Мощна колата -празна... торбата! (Венци - нема се сърдиш, брато!)Ако морето, за 2 минути стане на нафта и ти нямаш кофа, какво ще направиш? Емо...
Този лаф беше роден от мен докато бяхме накиснати като малачки във водата с Емо!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Някой дето има права за галерията да каже да му пратя снимките да ги качи.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
добере стана срещата доста хора имаше аз бях с жената и детето та малко по трудно би беше неможах да ги остава за повече време а и се разболях та сега пия хапчетаако може другия сам е по добре
Коментар