Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещата в Китен 2.3.4ЮЛИ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Ако морето, за 2 минути стане на нафта и ти нямаш кофа, какво ще направиш? Емо...
    Ще ида на ЕКО, от там се и връщам де :P
    Immortal написа:
    Аз пък съм 567% сигурен, че главният обект на снимката не са тези двама колеги
    Аха и аз я снимах таз, ама не помня с на кого апарата Някой рекъл, че Зара Тийм били слаба ракия - много му здраве на него
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Така ша кажеш ти, мискинин с мискините
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

ogi28b написа:
        Аз и kik73bg вече сме в София. По пътя видяхме едно форумско типо с голям стикер отзад.
        това типо май ви видя два пъти и после избега напред ! Срещата беше уникална ! Благодаря на Янко за страхотната организация! Видяхме се със страхотни хора и приятели, които направиха срещата незабравима !
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Само да вметна,че току що влизам в къщи!Всичко беше супер и ми хареса прекалено много.Другата седмица пак. Коментари снимки и други,тепърва предстоят!
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

А то още има хора там, да ги видим как ще са им силите за 3та поредна тежка
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

///// написа:
              Уфффффффф, малииии! И аз се примъкнах някакси до Варна. Спряха ме куките в Бургас.Не, не 1 час вече не мога да съчиня нормален пост!Ади пускайте по-бързо снимките да гледам, че от утре няма да имам нет - незнам до кога!И да обобщя родилите се лафове по време на срещата! Мощна колата -празна... торбата! (Венци - нема се сърдиш, брато!)Ако морето, за 2 минути стане на нафта и ти нямаш кофа, какво ще направиш? Емо...
              Този лаф беше роден от мен докато бяхме накиснати като малачки във водата с Емо!
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

А после стана на бензин, а най-накрая Стражаря я усъвършенства - замени горивото с бирахахаха
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На мен па ми висна ченето в Царево Уникално реставриран Кадилак,на живо изглеждаше уникален.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Този същият кадилак го видях за първи път преди две лета на Слънчев Бряг....
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

Малко по-късно ще кача и нашите снимки.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Някой дето има права за галерията да каже да му пратя снимките да ги качи.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

среща

добере стана срещата доста хора имаше аз бях с жената и детето та малко по трудно би беше неможах да ги остава за повече време а и се разболях та сега пия хапчетаако може другия сам е по добре
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

всичко беше на 6
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

emzo написа:
                              ///// написа:
                              Ако морето, за 2 минути стане на нафта и ти нямаш кофа, какво ще направиш? Емо...
                              Ще ида на ЕКО, от там се и връщам де :P
                              Immortal написа:
                              Аз пък съм 567% сигурен, че главният обект на снимката не са тези двама колеги
                              Аха и аз я снимах таз, ама не помня с на кого апарата Някой рекъл, че Зара Тийм били слаба ракия - много му здраве на него
                              слаба ракия са

Коментар

Ние се добрахме до дома преди 3 часа. Опитах да релаксирам малко, но младежа не ме остави... И мерси на EMZО за мапа - отново карам "нова" кола
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X