Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещата в Китен 2.3.4ЮЛИ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гадове!И оня малкия fihi снощи ми е писал на скайпа. Ето това:"[01:46:18] fihi: l,jk-uop[.htpgothpy,.hjyp[lhyp[]ohpy/[01:46:32] fihi: hioyktogptl,oihogk it9i8g9658y9ytugity8678utg8t[01:46:43] fihi: 4444444444444[01:46:51] fihi: 55555555[01:47:45] fihi: /,bgj,gj[01:48:39] fihi: htgftrghjklgftdo;fidpfklop;’/’’[’’;’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’ ’’gkitujnijni iru4r48ur3 ueyeeee ye73[01:48:57] fihi: re9ufjreciefcccccccckkkkkkmjkgvffmvjkfjfnfnfnfnfdm fmbmbmb igrtuoureiiiiii euif8eru[01:49:04] fihi: 56285962656552655625[01:49:32] fihi: 31536496085629+562"ОТ цялото това нещо разбрах: "Ооо, здрасти, бат’ Дидо! Тати се приготвя за път, пък аз ти пиша. След малко тръгваме за морето. Там тати ще пие ракия и ще си пече задника, пък ти цял ден ще работиш, нали?"

Коментар

Групата мина през Бургас,заведох ги на шкембе чорба и ги изпратих за Китен.Стягайте багажа и вие.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Май тука ще си остана нещо не мога да си намеря компания за път а сам не ми се тръгва че малко криза тоя месец.

Коментар

VIN написа:
          Май тука ще си остана нещо не мога да си намеря компания за път а сам не ми се тръгва че малко криза тоя месец.
          Със заралии не можеш ли да дойдеш?Все ще те сместят някъде.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

VIN написа:
            аз бе също не ми се пътува сам.тръгвам утре към 6.30-7.00.тогава ще освободя от работа.ако те устрива мини през стара загорада ме забереш. :D
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

В Казанлък запука яко дъжд, дано не доиде при вас

Коментар

в стара загора порой

Коментар

Не се оплаквайте бе, в Ямбол пече яко слънце...

Коментар

Дидо,теб ще те водя ли на шкембеджийницата утре. ПП.Аз вече съм те водил на нея.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Групата мина през Бургас,заведох ги на шкембе чорба и ги изпратих за Китен.Стягайте багажа и вие.
                      Утре и нас да заведеш!Аз също обичам чорбичка сутринта!
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        krasio_79bs написа:
                        Утре и нас да заведеш!Аз също обичам чорбичка сутринта!
                        Имаш ми телефона.Към колко часа сте в Бургас?От 10 съм на работа,ако минете преди това нямаш грижи.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Там голяма брадва бе! 3.50 едно шкембе. Да си го ядат!Може да хапнем шкембе на онова първото заведение на плажа, до паркинга. Там също е хубаво, и цените са народни.

Коментар

Immortal написа:
                            Там голяма брадва бе! 3.50 едно шкембе. Да си го ядат!Може да хапнем шкембе на онова първото заведение на плажа, до паркинга. Там също е хубаво, и цените са народни.
                            Ми то за това е почти половин кило порцията .На ония капан не сядам вече,голяма мизерия.Такава мръсотия беше последният път преди 2 седмици като бях там, че ми се отврати.Зарекох се да го подминавам.Ще направя изключение,ама нема да ям,ще пия една лимоната.3.50 е цената с хляба бре.Инак си е към 2,80.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

След 12 часа тръгваме и ние.Смятам да пия кафе посрещайки изгрева в Китен.
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                                След 12 часа тръгваме и ние.Смятам да пия кафе посрещайки изгрева в Китен.
                                Супер!И аз смятах така,но за съжаление поради независещи от мене обстоятелства може да тръгна следобяда!Още не е ясно!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X