Колеги, не е лошо да възродим срещите в Люлин. Нека спама започне!
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Предлагам срещата да се състои на "традиционното" място, а именно пицария Кери в Люлин 6. Датата нека бъде 18.06.2010 г. , а часа 19.30.Давайте още предложения.
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
ами 19-ти? дали има против някой да е тогава че аз ще пропусна иначе работа какво да се прави. а имам и друг въпрос....за тези от нас който не сме от най-редовните по срещите, как ще се познаем кои сме, освен по колите пред пицарията ако има и други които са лоши физиономисти като мен нека направим срещата на някой паркинг пък после да се дигнем и до пицарията да се иде
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
ами 19-ти? дали има против някой да е тогава че аз ще пропусна иначе работа какво да се прави. а имам и друг въпрос....за тези от нас който не сме от най-редовните по срещите, как ще се познаем кои сме, освен по колите пред пицарията ако има и други които са лоши физиономисти като мен нека направим срещата на някой паркинг пък после да се дигнем и до пицарията да се иде
Аз лично мога на 17-ти,иначе 18-19-20 и 21 май ще съм зает,та има вероятност да пропусна тази първа люлинска среща.А що се отнася до познатите аз също нямам такива от форума(освен един,но той няма да присъства на тази среща).Може неуките :D да се чакаме както беше предложил един колега на Мобексперт и от там да потеглим.
браво 1.6 16v 1997 103hp
колкото повече,толкова повече
На която и от двете дати решите, аз съм там.То и аз не познавам повечето, освен kilar, но не ми пречи направо в пицарията.Но ако кажете, първо на някой паркинг.
аз бях предложил на паркинга на мобексперта, но може и на някой друг въпроса е да е някъде където не е оживено че да се познаем иначе и аз познавам колеги, но са далеч от люлин и както се сещате тази среща не ги устройва иначе уточнете дата и ще гледам и аз да дойда аз съм пас на 17ти и 18ти иначе другите дни ще дойда пък дори и за час
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Това е добро предложение предвид факта че половин София живее в Люлин сити.Аз съм ЗА,само че ще дойда със скутера.Паркинга на мобексперт е добро предложение за начална отправна точка.След 5 6 е празен.
Колеги, предлагам да отложим срещата за 21.06 или 23.06, нека се разберем за дата,за час и за място.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
23.06.2010 г. 19.30 ч. Пицария Кери, Люлин-6.Съгласни ли сте?
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Колеги, моля да напишете кой ще идва, за да мога да запазя маса.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Илко и Калин също ще дойдат. Но къде ли са всички останали???
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар