Колеги, не е лошо да възродим срещите в Люлин. Нека спама започне!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Люлинска среща - Кога и къде...
Collapse
X
-
Предлагам срещата да се състои на "традиционното" място, а именно пицария Кери в Люлин 6. Датата нека бъде 18.06.2010 г. , а часа 19.30.Давайте още предложения.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
ами 19-ти? дали има против някой да е тогава че аз ще пропусна иначе работа какво да се прави. а имам и друг въпрос....за тези от нас който не сме от най-редовните по срещите, как ще се познаем кои сме, освен по колите пред пицарията ако има и други които са лоши физиономисти като мен нека направим срещата на някой паркинг пък после да се дигнем и до пицарията да се идеФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:ами 19-ти? дали има против някой да е тогава че аз ще пропусна иначе работа какво да се прави. а имам и друг въпрос....за тези от нас който не сме от най-редовните по срещите, как ще се познаем кои сме, освен по колите пред пицарията ако има и други които са лоши физиономисти като мен нека направим срещата на някой паркинг пък после да се дигнем и до пицарията да се идебраво 1.6 16v 1997 103hp
колкото повече,толкова повече
Коментар
-
аз бях предложил на паркинга на мобексперта, но може и на някой друг въпроса е да е някъде където не е оживено че да се познаем иначе и аз познавам колеги, но са далеч от люлин и както се сещате тази среща не ги устройва иначе уточнете дата и ще гледам и аз да дойда аз съм пас на 17ти и 18ти иначе другите дни ще дойда пък дори и за часФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар