Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Люлинска среща - Кога и къде...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Люлинска среща - Кога и къде...

Колеги, не е лошо да възродим срещите в Люлин. Нека спама започне!
    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
    Трезвен ТУК не пиша!
    Un Italiano Vero

Аз съм съвсем нов в квартала, така че кореняците люлинчани да дават предложения къде :D
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

noriaga написа:
      Аз съм съвсем нов в квартала, така че кореняците люлинчани да дават предложения къде :D
      И аз съм горе-долу така,но да ще се оправим кога,къде и в колко часа ще е срещата :P
      браво 1.6 16v 1997 103hp
      колкото повече,толкова повече

Коментар

Предлагам срещата да се състои на "традиционното" място, а именно пицария Кери в Люлин 6. Датата нека бъде 18.06.2010 г. , а часа 19.30.Давайте още предложения.
        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
        Трезвен ТУК не пиша!
        Un Italiano Vero

Коментар

ами 19-ти? дали има против някой да е тогава че аз ще пропусна иначе работа какво да се прави. а имам и друг въпрос....за тези от нас който не сме от най-редовните по срещите, как ще се познаем кои сме, освен по колите пред пицарията ако има и други които са лоши физиономисти като мен нека направим срещата на някой паркинг пък после да се дигнем и до пицарията да се иде
          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
          182A4.000 IAW49F
          LPG - Lovato EasyFast
          ----------------------------
          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
            ами 19-ти? дали има против някой да е тогава че аз ще пропусна иначе работа какво да се прави. а имам и друг въпрос....за тези от нас който не сме от най-редовните по срещите, как ще се познаем кои сме, освен по колите пред пицарията ако има и други които са лоши физиономисти като мен нека направим срещата на някой паркинг пък после да се дигнем и до пицарията да се иде
            Аз лично мога на 17-ти,иначе 18-19-20 и 21 май ще съм зает,та има вероятност да пропусна тази първа люлинска среща.А що се отнася до познатите аз също нямам такива от форума(освен един,но той няма да присъства на тази среща).Може неуките :D да се чакаме както беше предложил един колега на Мобексперт и от там да потеглим.
            браво 1.6 16v 1997 103hp
            колкото повече,толкова повече

Коментар

На която и от двете дати решите, аз съм там.То и аз не познавам повечето, освен kilar, но не ми пречи направо в пицарията.Но ако кажете, първо на някой паркинг.
              Ползвайте мигачи!
              Sometimes I feel like screaming

Коментар

аз бях предложил на паркинга на мобексперта, но може и на някой друг въпроса е да е някъде където не е оживено че да се познаем иначе и аз познавам колеги, но са далеч от люлин и както се сещате тази среща не ги устройва иначе уточнете дата и ще гледам и аз да дойда аз съм пас на 17ти и 18ти иначе другите дни ще дойда пък дори и за час
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Това е добро предложение предвид факта че половин София живее в Люлин сити.Аз съм ЗА,само че ще дойда със скутера.Паркинга на мобексперт е добро предложение за начална отправна точка.След 5 6 е празен.

Коментар

Колеги, предлагам да отложим срещата за 21.06 или 23.06, нека се разберем за дата,за час и за място.
                    Трезвен ТУК не пиша!
                    Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                      Колеги, предлагам да отложим срещата за 21.06 или 23.06, нека се разберем за дата,за час и за място.
                      Има ли ден и час? Днес ли ще бъде срещата?
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                      -------------------------------------
                      1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

23.06.2010 г. 19.30 ч. Пицария Кери, Люлин-6.Съгласни ли сте?
                        Трезвен ТУК не пиша!
                        Un Italiano Vero

Коментар

Колеги, моля да напишете кой ще идва, за да мога да запазя маса.
                          Трезвен ТУК не пиша!
                          Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                            Колеги, моля да напишете кой ще идва, за да мога да запазя маса.
                            Май ше пием с теб по бира и тва е
                            Bravo 1.2 16v
                            Lancia Dedra 1.8 16v
                            Suzuki GSXR250R

Коментар

Илко и Калин също ще дойдат. Но къде ли са всички останали???
                              Трезвен ТУК не пиша!
                              Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                              X