Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещата на 24,25,26. 07. 2010 г.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лошото е че трябва да станат набързо нещата.Ще разговарям отново с управата на хотела за да разберем какъв ще е крайният срок за записване.А цената ми се струва повече от добра. :D
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Сега разговарях с управителя на хотел Рилена (Китен).Получило се е недоразумение относно месеца(разбрали са че става въпрос за ЮНИ, а не за ЮЛИ).Та сега ми коригираха цената за ЮЛИ е 30 лв на легло 60 на стая и 65 на стая с допълнително легло.Казвайте какво да правим.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Сега разговарях с управителя на хотел Рилена (Китен).Получило се е недоразумение относно месеца(разбрали са че става въпрос за ЮНИ, а не за ЮЛИ).Та сега ми коригираха цената за ЮЛИ е 30 лв на легло 60 на стая и 65 на стая с допълнително легло.Казвайте какво да правим.
        Правим срещата през Юни.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ще се доближим много до другите срещи

Коментар

Stefanaki написа:
            krasio_79bs написа:
            Правим срещата през Юни.
            А сега де,май бъркаш двата месеца "Чат за срещата на 24,25,26. 07. 2010 г."Седми месец е ЮЛИ,не ЮНИ.Последно кой месец я правим?ЮНИ(този месец) или ЮЛИ (следващият).
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              А сега де,май бъркаш двата месеца "Чат за срещата на 24,25,26. 07. 2010 г."Седми месец е ЮЛИ,не ЮНИ.Последно кой месец я правим?ЮНИ(този месец) или ЮЛИ (следващият).
              Нищо не бъркам.Просто мисля/предлагам в движение. Аз лично не зная за хотел/бунгала по Черно море в България, който да може да предложи в указаните от заглавието на темата дати достатъчно свободни места и то за по-малко от пет нощувки (още повече - евтини нощувки) с резервация от около 40 дни по-рано от самото събитие. Мисля, че е много късно да имаме прекалено много изисквания за прекалено много хора.Въпреки това се надявам, да бъда опроверган с реална резервация.
              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
                krasio_79bs написа:
                Нищо не бъркам.Просто мисля/предлагам в движение. Аз лично не зная за хотел/бунгала по Черно море в България, който да може да предложи в указаните от заглавието на темата дати достатъчно свободни места и то за по-малко от пет нощувки (още повече - евтини нощувки) с резервация от около 40 дни по-рано от самото събитие. Мисля, че е много късно да имаме прекалено много изисквания за прекалено много хора.Въпреки това се надявам, да бъда опроверган с реална резервация.
                Ще се разберем с няколко поста....Моя грешка,не съм те разбрал правилно.И аз съм на мнение че трудно ще си намерим места на морето в разгара на сезона.А и едва ли ще успеем да се организираме за този месец.До де се реши да е там,до де се съберат пари за капаро и тя датата ще дойде.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Kuku написа:
                  Ще се доближим много до другите срещи
                  Тогава: Щом не може да се промени дадата, може да се промения местонахождението .Просто предполагам

Коментар

И последно датите това ли остават,да знам за отпуската си,че трябва да пусна молба днес,а именно 23-24-25.07???
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      И последно датите това ли остават,да знам за отпуската си,че трябва да пусна молба днес,а именно 23-24-25.07???
                      Най-вероятно датата няма да се промени.Поне за сега няма такива индикации.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колеги, на 20.06.2010 г., ще вземем решение къде ще бъде срещата, съобразена с желанията и възможностите за настаняване. Давайте още предложения.Записванията и плащанията на капаро ще бъдат до 30.06.2010 г., за да имаме време за резервации. След тази дата, Сдружението не поема ангажименти за настаняване!Не желая конфронтации с когото и да е.Поздрави!P.S. Датите остават не промени !
                        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                        Трезвен ТУК не пиша!
                        Un Italiano Vero

Коментар

нещо конкретно имали до сега

Коментар

Чакаме 20.06.2010 г.!
                            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

Стефанаки, много тайно това местенце с бунгалата .Утрепах се да търся повече снимки из нета.И нищо не намерих.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                Стефанаки, много тайно това местенце с бунгалата .Утрепах се да търся повече снимки из нета.И нищо не намерих.
                                Ами ако може някой доброволец да нащрака и да ги качи :D .Сигурно за това човека искаше да говори с някой "очи в очи", а не само по телефона с мен.Мисля, че е време колега от Варна да се включи в темата.Всъщност ако повечето желаещи да присъстват на тази среща искат да ходят на юг, не съм аз човека, който ще ги накара да пътуват до околностите на Варна. Все пак хотелът, който предложи ти е с много добри условия.

Коментар

Working...
                                X