Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за присъствие на срещата на яз.Копринка 19-20-ти.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз ще бъда там с още двама общо трима и предпочитаме на бунгало :D
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

1.popara801 ще плаща на място и ще носи много настроение. 2.VIN ще носи ракия Mr. Green 3.V.Vencislavov ще се погрижи за музиката и ще почерпи с beer Heavy Metal Mr. Green 4.Shterbaka също на линия,едно силно рамо и от мен за софричката 5.eh4ev07 + още двама (бунгало)6.sharpradi

Коментар

VIN написа:
        1.popara801 ще плаща на място и ще носи много настроение. 2.VIN ще носи ракия Mr. Green 3.V.Vencislavov ще се погрижи за музиката и ще почерпи с beer Heavy Metal Mr. Green 4.Shterbaka също на линия,едно силно рамо и от мен за софричката 5.eh4ev07 + още двама (бунгало)
        6.sharpradi-взех мнението от горния пост
        Honda CBR 900 RR
        Suzuki GSF 400 Bandit
        1.9 TD 100

Коментар

sharpradi ще донесе мезе+ бира в кутийки.
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

1.popara801 ще плаща на място и ще носи много настроение. 2.VIN ще носи ракия Mr. Green 3.V.Vencislavov ще се погрижи за музиката и ще почерпи с beer Heavy Metal Mr. Green 4.Shterbaka също на линия,едно силно рамо и от мен за софричката 5.eh4ev07 + още двама (бунгало) 6.sharpradi ще донесе мезе+ бира в кутийки.

Коментар

Крайният срок на записването е 10ти юни ! Ако има някой незаписан,предполагам,че ще има още места в хотела останали,ако няма в близост има друг хотел,само е малко скъпичък.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хотел , палатки кой като може.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

колеги изкам само да ви напомня за крайния срок на записване,в края на седмицата ще бъдат запазени места според записалите се,знам че ще има хора които ще издват без преспиване.да не увисне някой на палатка,или в по скъпите хотелчета?
                  Honda CBR 900 RR
                  Suzuki GSF 400 Bandit
                  1.9 TD 100

Коментар

колеги много малко са записани та ме притеснява дали ще има на срещата майстор на барбекюто
                    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Като вариант за вечерта може да се съберем и на ресторант "Стената". Там е сащо хубаво и не е скъпо.
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

Ще бъда само на 19. на 20 съм дневна
                        Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

1.popara801 ще плаща на място и ще носи много настроение. 2.VIN ще носи ракия Mr. Green 3.V.Vencislavov ще се погрижи за музиката и ще почерпи с beer Heavy Metal Mr. Green 4.Shterbaka също на линия,едно силно рамо и от мен за софричката 5.eh4ev07 + още двама (бунгало) 6.sharpradi ще донесе мезе+ бира в кутийки.

Коментар

гледам няма промяна в записването

Коментар

Въпрос на желание е,никой не е задължен .
                              Clube do Marea!

Коментар

Колеги,как искате да се съберем вечерта на Копринка.....всеки да носи нещо за скара и барбекю или да се съберем на заведението "Стената" ?
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X