Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за присъствие на срещата на яз.Копринка 19-20-ти.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оправдания
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Според Ай-Гоу - най-бързият маршрут е София-Пловдив-Карлово-Казанлък, от 228 км, 126 - магистрала. Значи едно два часа и половина - близо три - път... Мислех че е по-близо, нещо съм се заблудил. Ако се напъна утре да си направя тавана - ще свърша сигурно към 18-00 - 19-00, и 3 часа подготовка и път - твърде късно ще стане... Няма да пътувам изморен, затова явно ще пропусна, пожелавам весело изкарване! Искаше ми се да се видим и да пийнем по биричка, но за съжаление до последно не знаех как ще се развие ремонтът на банята ми, затова не бързах да пиша нищо в темата. По принцип всичко закоъсня с една седмица, ако беше по план, таванът щеше да ми е готов миналата седмица, и щях да дойда сега... Както и да е, друг път.

Коментар

ogi28b написа:
        Според Ай-Гоу - най-бързият маршрут е София-Пловдив-Карлово-Казанлък, от 228 км, 126 - магистрала. Значи едно два часа и половина - близо три - път... Мислех че е по-близо, нещо съм се заблудил. Ако се напъна утре да си направя тавана - ще свърша сигурно към 18-00 - 19-00, и 3 часа подготовка и път - твърде късно ще стане... Няма да пътувам изморен, затова явно ще пропусна, пожелавам весело изкарване! Искаше ми се да се видим и да пийнем по биричка, но за съжаление до последно не знаех как ще се развие ремонтът на банята ми, затова не бързах да пиша нищо в темата. По принцип всичко закоъсня с една седмица, ако беше по план, таванът щеше да ми е готов миналата седмица, и щях да дойда сега... Както и да е, друг път.
        Здраве да е,както се казва
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

VIN написа:
          Здравеите колеги, не знам в колко сте се разбрали да ходите но казанлъшката група може да позакъснее. Трябва да помогнем на колегата shterbaka да пренесем и сглобим един гараж но се надяваме до 17:00 да доидем. Вече денят е голям и колкото и да закъснеем по светло ще доидем.
          ако трябва да идваме да помагаме

Коментар

strajaro написа:
            VIN написа:
            Здравеите колеги, не знам в колко сте се разбрали да ходите но казанлъшката група може да позакъснее. Трябва да помогнем на колегата shterbaka да пренесем и сглобим един гараж но се надяваме до 17:00 да доидем. Вече денят е голям и колкото и да закъснеем по светло ще доидем.
            ако трябва да идваме да помагаме
            Ми май не!
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

колеги за съжаление аз няма да мога да дойда

Коментар

хайде бе кажете тръгнахте ли аз съм нощна но мога да дойда за няколко часа
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

още не сме тръгнали. ще чакаме Щербака да се върне от наряд, ще му караме и сглобяваме тенекиения гараж и чак тогава ще ходим. някъде след обед или надвечер.
                  Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
                  Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

Коментар

anto 1752 написа:
                    още не сме тръгнали. ще чакаме Щербака да се върне от наряд, ще му караме и сглобяваме тенекиения гараж и чак тогава ще ходим. някъде след обед или надвечер.
                    благодаря за инфото
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

И ние ще дойдем. Аз, жената и една нейна приятелка.Ергените - да не се изложите, ей!Няма да оставаме да спим. Ще дойдем към 18-18:30 ч.

Коментар

път

сега гледам дали и ние може да дойдем
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ще се радваме да се видиме
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Заключвам тази тема и правя друга за Чат,снимки и впечатления от срещата на яз.Копринка.Чат,снимки и впечатления от срещата на яз.Копринка.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                            X