Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за присъствие на срещата на яз.Копринка 19-20-ти.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се напиеш ли ве ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Като видя 8стр. в "Записване за присъствие на срещата на яз.Копринка 19-20-ти." познайте какво ми минава през празната глава. А именно: Тая среща ще да е голяма, а то темата се превърнала в чат за срещата на яз.Копринка 19-20-ти.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
        Като видя 8стр. в "Записване за присъствие на срещата на яз.Копринка 19-20-ти." познайте какво ми минава през празната глава. А именно: Тая среща ще да е голяма, а то темата се превърнала в чат за срещата на яз.Копринка 19-20-ти.
        Да бе така стана малко.Аз още в началото им казах като пусках темата,че е за записване и да спамят в темата на колежката blondi74,ама те не та не тука си харесаха и тва е!Вие няма ли да прескочите?Хем после до Габрово на гости може да отидете?
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
          fihi написа:
          Да бе така стана малко.Аз още в началото им казах като пусках темата,че е за записване и да спамят в темата на колежката blondi74,ама те не та не тука си харесаха и тва е!Вие няма ли да прескочите?Хем после до Габрово на гости може да отидете?
          За жалост не можем, макар да ни се иска.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
            popara801 написа:
            fihi написа:
            За жалост не можем, макар да ни се иска.
            Ами нищо за щастие е лято.Да се надяваме да се видим на Китен тогава.
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

път

има няколко възможности за спане Бунгалата е най евтиното други има по 15-20 лв на човек Има и по 50лв стай за 2 ма аз също съм навит за това идване от колкото на 2-4 на моренто
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: път

kluchar написа:
                има няколко възможности за спане Бунгалата е най евтиното други има по 15-20 лв на човек Има и по 50лв стай за 2 ма аз също съм навит за това идване от колкото на 2-4 на моренто
                Чакаме те!Бунгалата са по 8лв леглото. Утре вечер среща в 18:00 часа на кафето на стадиона за тези от Ст.Загора да се разберем за тръгването и за пазаренето!
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                  kluchar написа:
                  Чакаме те!Бунгалата са по 8лв леглото. Утре вечер среща в 18:00 часа на кафето на стадиона за тези от Ст.Загора да се разберем за тръгването и за пазаренето!
                  аз няма да мога да дойда на кафенето javascript:emoticon(’’) но ще се радвам да ме известите какво сте решили за тръгването и пазаренето та да мога да се включа и азпп телефона ми е 0898660650 и 087642248 енчо ще се радвам някои от вас да сподели своя може и на лични та да имаме връзка :D
                  ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                  ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Няма как да отложа монтажа на окачения таван в банята с една седмица, иначе щях да дойда. Има ли някой който ще тръгва в събота късно вечерта, и ще се прибира в неделя рано сутринта? Не знам дали е добра идея да се качвам зад волана, при положение че в събота ще стана рано, ще работя цял ден, ще свърша поне към 18-00, докато си взема душ и тръгна, ще карам изморен и недоспал... не искам да съм предпоставка за ПТП. Всъщност колко време да ми отнеме прокопаването на един кабелен канал с перфоратора, около 1.5 метра?! После ще пусна няколко кабелчета, ще наредя скарата от профили, и в неделя само да затворя с картона и да пробия отвори за луните. Може и да смогна... Току виж съм ви цъфнал по никое време... колко време и кой е най-прекият път, моля за линк, ако сте го коментирали, да прочета, или нещо координати на мястото по ГПС, да ги вкарам в системата?

Коментар

ogi28b написа:
                      Няма как да отложа монтажа на окачения таван в банята с една седмица, иначе щях да дойда. Има ли някой който ще тръгва в събота късно вечерта, и ще се прибира в неделя рано сутринта? Не знам дали е добра идея да се качвам зад волана, при положение че в събота ще стана рано, ще работя цял ден, ще свърша поне към 18-00, докато си взема душ и тръгна, ще карам изморен и недоспал... не искам да съм предпоставка за ПТП. Всъщност колко време да ми отнеме прокопаването на един кабелен канал с перфоратора, около 1.5 метра?! После ще пусна няколко кабелчета, ще наредя скарата от профили, и в неделя само да затворя с картона и да пробия отвори за луните. Може и да смогна... Току виж съм ви цъфнал по никое време... колко време и кой е най-прекият път, моля за линк, ако сте го коментирали, да прочета, или нещо координати на мястото по ГПС, да ги вкарам в системата?
                      аз остъпвам от наряд в събота сутринта,ще монтирам гараж и ще отида по късничко,но все пак съм наблизо.Жалко ogi28b изкаше ми се да се запознаем,пък и едни шишове чакат в марина да бъдат изядени,изчетох постовете ти за EGR-а и щеше да е добре да хвърлиш едно око на дизелака че нещо ми прави бели тея дни
                      Honda CBR 900 RR
                      Suzuki GSF 400 Bandit
                      1.9 TD 100

Коментар

ogi28b написа:
                        1.5 канал за кабел около 30 минути (ако си сръчен)

Коментар

ogi28b написа:
                          ... колко време и кой е най-прекият път, моля за линк, ако сте го коментирали, да прочета, или нещо координати на мястото по ГПС, да ги вкарам в системата?
                          Оги, най-прекия път не е за препоръчване. Подбалканската линия в района на Златица/Пирдоп е надупчена като швейцарско сирене.За съжаление, другия път е доста по-дълъг, за сметка на това е почти целия автомагистрала - София - Стара Загора - Казанлък - Копринка.Координати на мястото:42о36’31.9" N25o19’03.52" E

Коментар

ogi28b написа:
                            Всъщност предполагам ще се оправиш в по-кратки срокове и се надявам да ни навестиш.Ще се получи добре!Мини през Стара Загора ако идваш.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                              ..... Утре вечер среща в 18:00 часа на кафето на стадиона за тези от Ст.Загора да се разберем за тръгването и за пазаренето!
                              и какво решихте на срещата ще споделите ли та да се включим и ние защото не искаме да се делим от колектива само защото не сме от същия град. може и на лично
                              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Здравеите колеги, не знам в колко сте се разбрали да ходите но казанлъшката група може да позакъснее. Трябва да помогнем на колегата shterbaka да пренесем и сглобим един гараж но се надяваме до 17:00 да доидем. Вече денят е голям и колкото и да закъснеем по светло ще доидем.

Коментар

Working...
                                X