Оправдания
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Записване за присъствие на срещата на яз.Копринка 19-20-ти.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Според Ай-Гоу - най-бързият маршрут е София-Пловдив-Карлово-Казанлък, от 228 км, 126 - магистрала. Значи едно два часа и половина - близо три - път... Мислех че е по-близо, нещо съм се заблудил. Ако се напъна утре да си направя тавана - ще свърша сигурно към 18-00 - 19-00, и 3 часа подготовка и път - твърде късно ще стане... Няма да пътувам изморен, затова явно ще пропусна, пожелавам весело изкарване! Искаше ми се да се видим и да пийнем по биричка, но за съжаление до последно не знаех как ще се развие ремонтът на банята ми, затова не бързах да пиша нищо в темата. По принцип всичко закоъсня с една седмица, ако беше по план, таванът щеше да ми е готов миналата седмица, и щях да дойда сега... Както и да е, друг път.
Коментар
-
ogi28b написа:Според Ай-Гоу - най-бързият маршрут е София-Пловдив-Карлово-Казанлък, от 228 км, 126 - магистрала. Значи едно два часа и половина - близо три - път... Мислех че е по-близо, нещо съм се заблудил. Ако се напъна утре да си направя тавана - ще свърша сигурно към 18-00 - 19-00, и 3 часа подготовка и път - твърде късно ще стане... Няма да пътувам изморен, затова явно ще пропусна, пожелавам весело изкарване! Искаше ми се да се видим и да пийнем по биричка, но за съжаление до последно не знаех как ще се развие ремонтът на банята ми, затова не бързах да пиша нищо в темата. По принцип всичко закоъсня с една седмица, ако беше по план, таванът щеше да ми е готов миналата седмица, и щях да дойда сега... Както и да е, друг път.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
VIN написа:Здравеите колеги, не знам в колко сте се разбрали да ходите но казанлъшката група може да позакъснее. Трябва да помогнем на колегата shterbaka да пренесем и сглобим един гараж но се надяваме до 17:00 да доидем. Вече денят е голям и колкото и да закъснеем по светло ще доидем.
Коментар
-
strajaro написа:VIN написа:Здравеите колеги, не знам в колко сте се разбрали да ходите но казанлъшката група може да позакъснее. Трябва да помогнем на колегата shterbaka да пренесем и сглобим един гараж но се надяваме до 17:00 да доидем. Вече денят е голям и колкото и да закъснеем по светло ще доидем.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Заключвам тази тема и правя друга за Чат,снимки и впечатления от срещата на яз.Копринка.Чат,снимки и впечатления от срещата на яз.Копринка.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар