Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за присъствие на срещата на яз.Копринка 19-20-ти.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Записване за присъствие на срещата на яз.Копринка 19-20-ти.

Колеги,пускам тема само за записвания за присъствие на тази среща.Всички коментари относно тази среща да си останат в другата тема,а тук да направим приблизителен списък за присъствие до 15-ти.1.popara801 ще плаща на място и ще носи много настроение.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

1.popara801 ще плаща на място и ще носи много настроение. 2.VIN ще носи ракия

Коментар

1.popara801 ще плаща на място и ще носи много настроение. 2.VIN ще носи ракия Mr. Green3.V.Vencislavov ще се погрижи за музиката и ще почерпи с
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

1.popara801 ще плаща на място и ще носи много настроение.2.VIN ще носи ракия Mr. Green3.V.Vencislavov ще се погрижи за музиката и ще почерпи с beer Heavy Metal Mr. Green4.Shterbaka също на линия,едно силно рамо и от мен за софричката
        Honda CBR 900 RR
        Suzuki GSF 400 Bandit
        1.9 TD 100

Коментар

Ако не излезе нещо непредвидено ще дойда, но мога да подтвърдя ден-два преди това

Коментар

Положението при мен - значи аз нея събота съм на работа до 17:30 и едва чак тогава мога да тръгвам, но до последно не мога да кажа нищо сигурно. Всичко зависи от наличните парици. По дефолт ще нощувам в колата.

Коментар

///// написа:
              Положението при мен - значи аз нея събота съм на работа до 17:30 и едва чак тогава мога да тръгвам, но до последно не мога да кажа нищо сигурно. Всичко зависи от наличните парици. По дефолт ще нощувам в колата.
              За теб съм сигурен ,че ще долетиш.Да се запиша ли не знам има къде да нощувам поне на 10 места а може и 11 да се появи.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                ///// написа:
                За теб съм сигурен ,че ще долетиш.Да се запиша ли не знам има къде да нощувам поне на 10 места а може и 11 да се появи.
                Е как няма да се запишеш пък ти :D излизаш от вас и си на стената на язовира
                Honda CBR 900 RR
                Suzuki GSF 400 Bandit
                1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                  Tornado написа:
                  ///// написа:
                  Е как няма да се запишеш пък ти :D излизаш от вас и си на стената на язовира
                  То се е видяло,че ще я оспамваме и тая тема,ами поне и ние да имахме къде да спим на 11 места!!! Всьички птички по цвички на Копринка!
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Tornado написа:
                    ///// написа:
                    Ами да не се хабим в бунгалата , да се съберем направо у вас , ще си донесем и ракията

Коментар

Кой, както иска да се спасява.Няма да идвам.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо , нещо не мога да отворя всички снимки, би ли ми ги изпратил по скайпа или на имейла

Коментар

с двете ръце се подписвам,че ще дойда.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

аз няма да дойда то се едно войнишко спално

Коментар

strajaro написа:
                              аз няма да дойда то се едно войнишко спално
                              Все пак гледахме да е по-достъпно за всеки.Просто е излишно да се дават определения за обстановката. Бунгалата са си също вариант за спане и почивка . Ако някой държи все пак да не е в бунгало,си има и хотелче със стаи със собствен санитарен възел.
                              Уважавам тези,които ме уважават!
                              Clube do Marea!

Коментар

Working...
                              X