Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Младите водачи реагират 2 - да действаме

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Младите водачи реагират 2 - да действаме

Здравейте колеги , тази година пак организираме " Младите водачи реагират " . Tози път мислим да бъде малко по- различно от миналата.Състезанието отново ще бъде в 3 кръга :1. Листовки2. Оказване на първа помощ .3. Майсторско шофиране .Изложение на "направени" автомобили :- всички бърникаме и правим нещо по колите си, ето едно място където да покажем какво сме направили по тях. За най - добрият автомобил ще има награди.Ще можете да видите как да боядисате джантите си в домашни условия, как да тапецирате различни части от интериора на колата си.Публиката също ще може да се включи в проявата, ще имате възможност да да покажете колко сте бързи в монтирането и демонтирането на джанти.За да се състой всичко това имаме нужда от участници в състезанието , коли който да участват в изложението и разбирасе публика .Всички , който имат желание и възможност да се включат могат да се запишат тук (моля да оставите и телефоните си ) .Всичко това ще се състой на 29.05.2010г. от 15:00 часа на обръщалото под Стадион Берое .http://www.facebook.com/?ref=logo#!/eve ... 7840866958Събитие в Фацебук-а! Ако има желаещи да пращат покани на приятели!повече инфоhttp://www.stzcarfans.com/forum/viewtopic.php?t=3407Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Ще наминем да видим кво сте сътворили като организация и някой интересен кръг от състезанието.Мерси за инфото.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

пфуууу аз съм зает утре снимайте и качете снимки
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ами не бяхме много на ниво де,ама стана си мероприятие.Можеше да се напише някакъв сценарий по който да се движи всичко,а не ей така на кой каквото му дойде на ума.Все пак ето малко снимки за случилото се от мен:
        Прикачени файлове
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

поне си имаме участник

Коментар

strajaro написа:
            поне си имаме участник
            Представител на фиат феновете от Стара Загора
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!