Предполагам, че ако не сме останали без пари и ние с булята ще дойдем.Ама няма да се записвам в "другата" тема, щото да не ви подведа.Това за Копринка.
Аз също съм за идване ама така не разбрах за този месец ли става дума,няма никакви оферти къде ще се спи и колко ще е нощувката(има хора които това ги интересува).Иначе ако не мине котка път сме там 2+1 дете.Тези неща са важни защото ще се оспами излишно темата за записване.
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!! R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Аз също съм за идване ама така не разбрах за този месец ли става дума,няма никакви оферти къде ще се спи и колко ще е нощувката(има хора които това ги интересува).Иначе ако не мине котка път сме там 2+1 дете.Тези неща са важни защото ще се оспами излишно темата за записване.
Значи спалня + единично легло 30лв. в хотелчето, бунгалата са с по две легла 16лв бунгалото.
Колеги,има доста изписано за срещата,че е на 19-ти и 20-ти Юни на яз.Копринка.Вижте страници назад там си пише всичко.А Аз пак ще трябва да правя котешки каваци,че съм на работа в съботата на 19-ти,ама ще съм там.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Това хотелче, само хотелче ли е или има и други екстри, VIN има ли нещо като ресторант , в смисъл кафе можем ли да си вземем от някъде или всичко трябва да носим, сега в събота ще ходите ли на предварителен оглед?
Това хотелче, само хотелче ли е или има и други екстри, VIN има ли нещо като ресторант , в смисъл кафе можем ли да си вземем от някъде или всичко трябва да носим, сега в събота ще ходите ли на предварителен оглед?
в събота ще ходим ако и някой от вас дойде да види как соят нешата,а за кафето няма страшно,в радиус 1км има поне 3-4 заведения-нали все пак сме с колите бе (за кафето де)
направете сники на колегите които искат да да дойдат и са отдалече да зная за какво става въпрос т.е. легла ,стаи. ресторанта все пак някой ще сас деца няма да ги оставят по палатки и бунгала
Ето малко снимки от предишни срещи на форума там.Предполагам, че не се е променило кой знае колко.Става дума, разбира се, за хотел ’Роза’. Има още един хотел, Златна котва, който е по луксозен и по-скъп.
Коментар