Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна среща на Копринка или на Китен... или и двете?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskoni_1980 написа:
    сега си гледам фрафика аз съм аут за тогава
    Айде бе Васка имаш месец до тогава постарай се
    Honda CBR 900 RR
    Suzuki GSF 400 Bandit
    1.9 TD 100

Коментар

изчакайте 3-4 дни да уточним ще има ли национална (организирана от Сдружението) за морето или ще е кой както намери за добре!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

от море никой не се отказва

Коментар

blondi_74 написа:
          аз се отказвам

Коментар

strajaro написа:
            blondi_74 написа:
            аз се отказвам
            ами от язовир?

Коментар

blondi_74 написа:
              strajaro написа:
              blondi_74 написа:
              аз се отказвам
              ами от язовир?
              страх ме е от водаа и графика ми е пълен

Коментар

страж, ти ще стоиш само на брега и за по-сигурно ще те обградим с каси бира, за да сме сигурни, че водата няма да те достигне , ще ти дадем в едната ръка сух шпек , за да се отбраняваш от диви животни и за всеки случай ще ти оставим 10-тина патрончета гроздова, за да може ако има проблем да целиш бунгалата и да идваме на помощ нали сме от една банда, няма да те оставим

Коментар

друг път

Коментар

За Копринка и аз съм навит. Много приятни спомени имам...а и не само аз!
                    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                    Трезвен ТУК не пиша!
                    Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                      За Копринка и аз съм навит. Много приятни спомени имам...а и не само аз!
                      готино е там обаче трябва да е яка агитка

Коментар

blondi_74 написа:
                        страж, ти ще стоиш само на брега и за по-сигурно ще те обградим с каси бира, за да сме сигурни, че водата няма да те достигне , ще ти дадем в едната ръка сух шпек , за да се отбраняваш от диви животни и за всеки случай ще ти оставим 10-тина патрончета гроздова, за да може ако има проблем да целиш бунгалата и да идваме на помощ нали сме от една банда, няма да те оставим
                        Колежке, може ли и аз да му правя компания м/у касите, че да не му е самотно и скучно?
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                          blondi_74 написа:
                          Колежке, може ли и аз да му правя компания м/у касите, че да не му е самотно и скучно?
                          Ако се поставя началото на записаните (тези м/у касите, патрончетата, шпека .........) ще пазя колегите от външна атака на провизиите :D .
                          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

shterbaka написа:
                            vaskoni_1980 написа:
                            сега си гледам фрафика аз съм аут за тогава
                            Айде бе Васка имаш месец до тогава постарай се
                            не мога на работа съм
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

kosta написа:
                              изчакайте 3-4 дни да уточним ще има ли национална (организирана от Сдружението) за морето или ще е кой както намери за добре!
                              Ами, Коце, миналото лято имаше една национална лятна среща на Люляците и още две допълнителни летни срещи на Милеви скали и Китен. Мое мнение е поне сегашната НАЦИОНАЛНА лятна среща да е някъде, където не сме се събирали още. Пък за допълнителни - можем да повторим вече посещавани от нас места! Някакви предложения за юли и август?

Коментар

Stefanaki написа:
                                z_sutrov написа:
                                blondi_74 написа:
                                Ако се поставя началото на записаните (тези м/у касите, патрончетата, шпека .........) ще пазя колегите от външна атака на провизиите :D .
                                Мисля че се събрахме много добра банда за касите и шпека.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X