Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна среща на Копринка или на Китен... или и двете?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

shterbaka написа:
    Айде хора че язовира взе да спада Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    ще спадне като отидем и свърши бирата

Коментар

blondi_74 написа:
      shterbaka написа:
      Айде хора че язовира взе да спада Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      ще спадне като отидем и свърши бирата
      не ви виждам в списъка само Митака пак 1-ви
      Honda CBR 900 RR
      Suzuki GSF 400 Bandit
      1.9 TD 100

Коментар

аз се записах, но при мен нищо не е сигурно до последния момент

Коментар

Предполагам, че ако не сме останали без пари и ние с булята ще дойдем.Ама няма да се записвам в "другата" тема, щото да не ви подведа.Това за Копринка.

Коментар

Аз също съм за идване ама така не разбрах за този месец ли става дума,няма никакви оферти къде ще се спи и колко ще е нощувката(има хора които това ги интересува).Иначе ако не мине котка път сме там 2+1 дете.Тези неща са важни защото ще се оспами излишно темата за записване.
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
              Аз също съм за идване ама така не разбрах за този месец ли става дума,няма никакви оферти къде ще се спи и колко ще е нощувката(има хора които това ги интересува).Иначе ако не мине котка път сме там 2+1 дете.Тези неща са важни защото ще се оспами излишно темата за записване.
              Значи спалня + единично легло 30лв. в хотелчето, бунгалата са с по две легла 16лв бунгалото.

Коментар

Колеги,има доста изписано за срещата,че е на 19-ти и 20-ти Юни на яз.Копринка.Вижте страници назад там си пише всичко.А Аз пак ще трябва да правя котешки каваци,че съм на работа в съботата на 19-ти,ама ще съм там.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Това хотелче, само хотелче ли е или има и други екстри, VIN има ли нещо като ресторант , в смисъл кафе можем ли да си вземем от някъде или всичко трябва да носим, сега в събота ще ходите ли на предварителен оглед?

Коментар

blondi_74 написа:
                    Това хотелче, само хотелче ли е или има и други екстри, VIN има ли нещо като ресторант , в смисъл кафе можем ли да си вземем от някъде или всичко трябва да носим, сега в събота ще ходите ли на предварителен оглед?
                    има ресторант там

Коментар

Ресторанта не е точно ресторант. Поне в това хотелче, де! Има, ама е малко по-нататък! Добре е всичко да е носи!

Коментар

blondi_74 написа:
                        в събота ще ходим ако и някой от вас дойде да види как соят нешата,а за кафето няма страшно,в радиус 1км има поне 3-4 заведения-нали все пак сме с колите бе (за кафето де)
                        Honda CBR 900 RR
                        Suzuki GSF 400 Bandit
                        1.9 TD 100

Коментар

направете сники на колегите които искат да да дойдат и са отдалече да зная за какво става въпрос т.е. легла ,стаи. ресторанта все пак някой ще сас деца няма да ги оставят по палатки и бунгала
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

В колко часа в Събота ?
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето малко снимки от предишни срещи на форума там.Предполагам, че не се е променило кой знае колко.Става дума, разбира се, за хотел ’Роза’. Има още един хотел, Златна котва, който е по луксозен и по-скъп.
                              Прикачени файлове

Коментар

emzo написа:
                                В колко часа в Събота ?
                                а аз да попитам в неделя кога ще си тръгвате че аз след обяда мога да мина
                                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X