Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна среща на Копринка или на Китен... или и двете?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

VIN написа:
    popara801 написа:
    Специални благодарности към колегата V.Vencislavov,за това че е отишъл на място да разгледа нещата.Благодарности и за колегите от Казанлък.
    Благодаря ви колеги,нека да благодаря също и за съдействието от страна на Емо. Ще се радвам ако се съберем доста хора.
    Уважавам тези,които ме уважават!
    Clube do Marea!

Коментар

kilar написа:
      Колеги, видно е от снимките, че е комплекса "Роза". Собствениците не са много коректни. Цените в ресторант "Стената " са поносими, да не кажа добри. Бунгалата са доста зле, а стаите са ""почти"" прилични. Това е инфо. от 2008 г. " Without Me! " Както е казал Живко! Все пак може и да Ви изненадам.
      Обоснови се,ако обичаш.Защо не са коректни собствениците ? Да в ресторантта цените са добри,но не мисля,защо толкова много се обсъждат тез бунгала.Колко били лоши.Има и хотел,а вътре е добре.И цените са прилични.Пък и в крайна сметка,като се съберем хора и седнем на масата,колко ще се спи ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Обоснови се,ако обичаш.Защо не са коректни собствениците ? Да в ресторантта цените са добри,но не мисля,защо толкова много се обсъждат тез бунгала.Колко били лоши.Има и хотел,а вътре е добре.И цените са прилични.Пък и в крайна сметка,като се съберем хора и седнем на масата,колко ще се спи ...
        Принко, нали се сещаш, че някои колеги ще дойдат с деца и немогат да сложат децата си в някаква кочина да легнат. Затова колегите според мене се интересуват от стаите и бунгалата.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
          Princo написа:
          Принко, нали се сещаш, че някои колеги ще дойдат с деца и немогат да сложат децата си в някаква кочина да легнат. Затова колегите според мене се интересуват от стаите и бунгалата.
          колеги пак поснявам,че гледахме място с максимално ниски цени,в хотелчето стаите наистина неса лоши,ако пък има проблем с това и някой изка вана,плазма,лукс и още нещо,на 2-300м. се намира хотел Котва но цените са като за екстрите.благодаря предварително ако някой има желание да дойде
          Honda CBR 900 RR
          Suzuki GSF 400 Bandit
          1.9 TD 100

Коментар

z_sutrov написа:
            Princo написа:
            Знам,че някои ще дойдат с децата си.Хотела си има стаи с самостоятелен санитарен възел и стаите са перфектни като за цената си.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
              z_sutrov написа:
              Princo написа:
              Знам,че някои ще дойдат с децата си.Хотела си има стаи с самостоятелен санитарен възел и стаите са перфектни като за цената си.
              Ами ти що не си се писал бе, бунгало ли спалня ли??? Я не се скатавай

Коментар

Eто тук може да видите снимки на хотела и на бунгалата.В хотела стаите си имат и санитарен възел и телевизор. http://biznes.bg/id.php?f=140

Коментар

Това е темата със впечатленията от срещата през 2008 г.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=31956Историята със собствениците е много дълга и касае само организаторите (аз и Кики), а иначе снимките в сайта са само от 2 или 3 стаи. Ние също видяхме въпросните стаи, и останахме очаровани от тях за парите на които се предлагат. Но истината бе друга. Поне тогава. Иначе мястото е перфектно.
                  Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

точни цени няма ли

Коментар

http://img80.imageshack.us/g/dsc5149.jpg/ Ето снимките,които направихме,когато ходихме.Цените са:16 лв. за бунгало с две легла и 30 лв. за стая в хотела с две легла.

Коментар

[quote="shterbaka"]
                        VIN написа:
                        Точно така по с време :D мисля че мястото е хубаво,а и барбелюто е държавно
                        Да предупредя, че там където е барбекюто - няма осветление.Носете си лампа с дълъг кабел, иначе може да изпаднете(изпаднем - ако дойдем) в положението от преди 2 години - да си светим с фенер.

Коментар

[quote="Immortal"]
                          shterbaka написа:
                          VIN написа:
                          Точно така по с време :D мисля че мястото е хубаво,а и барбелюто е държавно
                          Да предупредя, че там където е барбекюто - няма осветление.Носете си лампа с дълъг кабел, иначе може да изпаднете(изпаднем - ако дойдем) в положението от преди 2 години - да си светим с фенер.
                          Ще бъде взето под внимание.
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Поне на масата има има някаква лампа, ще се вижда какво пием
                            Прикачени файлове

Коментар

VIN не си много убедителен с тази малка лампа.... за всеки случай ще трябва крушка от 100 вата

Коментар

то като има къде да се завие е супер ние така или иначе ще си носим крушки кабел адаптер 12V-220V и други такива приспособления за къмпинг
                                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
                                X