VIN написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумна среща на Копринка или на Китен... или и двете?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kilar написа:Колеги, видно е от снимките, че е комплекса "Роза". Собствениците не са много коректни. Цените в ресторант "Стената " са поносими, да не кажа добри. Бунгалата са доста зле, а стаите са ""почти"" прилични. Това е инфо. от 2008 г. " Without Me! " Както е казал Живко! Все пак може и да Ви изненадам.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Обоснови се,ако обичаш.Защо не са коректни собствениците ? Да в ресторантта цените са добри,но не мисля,защо толкова много се обсъждат тез бунгала.Колко били лоши.Има и хотел,а вътре е добре.И цените са прилични.Пък и в крайна сметка,като се съберем хора и седнем на масата,колко ще се спи ...Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Princo написа:Обоснови се,ако обичаш.Защо не са коректни собствениците ? Да в ресторантта цените са добри,но не мисля,защо толкова много се обсъждат тез бунгала.Колко били лоши.Има и хотел,а вътре е добре.И цените са прилични.Пък и в крайна сметка,като се съберем хора и седнем на масата,колко ще се спи ...Honda CBR 900 RR
Suzuki GSF 400 Bandit
1.9 TD 100
Коментар
-
z_sutrov написа:Princo написа:Обоснови се,ако обичаш.Защо не са коректни собствениците ? Да в ресторантта цените са добри,но не мисля,защо толкова много се обсъждат тез бунгала.Колко били лоши.Има и хотел,а вътре е добре.И цените са прилични.Пък и в крайна сметка,като се съберем хора и седнем на масата,колко ще се спи ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Princo написа:z_sutrov написа:Princo написа:Обоснови се,ако обичаш.Защо не са коректни собствениците ? Да в ресторантта цените са добри,но не мисля,защо толкова много се обсъждат тез бунгала.Колко били лоши.Има и хотел,а вътре е добре.И цените са прилични.Пък и в крайна сметка,като се съберем хора и седнем на масата,колко ще се спи ...
Коментар
-
Eто тук може да видите снимки на хотела и на бунгалата.В хотела стаите си имат и санитарен възел и телевизор. http://biznes.bg/id.php?f=140Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Това е темата със впечатленията от срещата през 2008 г.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=31956Историята със собствениците е много дълга и касае само организаторите (аз и Кики), а иначе снимките в сайта са само от 2 или 3 стаи. Ние също видяхме въпросните стаи, и останахме очаровани от тях за парите на които се предлагат. Но истината бе друга. Поне тогава. Иначе мястото е перфектно.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
http://img80.imageshack.us/g/dsc5149.jpg/ Ето снимките,които направихме,когато ходихме.Цените са:16 лв. за бунгало с две легла и 30 лв. за стая в хотела с две легла.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
[quote="shterbaka"]VIN написа:Точно така по с време :D мисля че мястото е хубаво,а и барбелюто е държавно
Коментар
-
[quote="Immortal"]shterbaka написа:VIN написа:Точно така по с време :D мисля че мястото е хубаво,а и барбелюто е държавноУважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
blondi_74
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар