Пускам темата, за да не прескачаме и да спамим по другите теми.От скоро обсъждаме преложението на VIN с колегите от Ст.Загора и Казанлък за среща на Копринка.Постовете на Ирка и Живко напомниха за Китен.Датите за Копринка до момента са 19-ти и 20-ти юни.Нека всички да споделят мнението си , кой кога е свободен и къде има възможност да дойде.Разчитам на повече информация от Ирка за организацията на морето, вярно че говорихме с нея на последната среща, но дати не са уточнявани.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумна среща на Копринка или на Китен... или и двете?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74Етикети: –
-
К’во било за Яна ли чух нещо?????? Кога това, миналата година???Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
blondi_74
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Колеги и колежки,като гледам работата се очертава за 19-20-ти регионално-национална среща на Копринка,а към края на юни или юли национална естествено на морето по традиция.Може и на хижа Яна да организира някой нещо,но ще стане много претъпкан график за срещи.Но пък що да не?Всеки ще си избере къде,как и с кой,а що не и на всичките срещи?Стига да има парса.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Значи идеята ми е да си направим една схемка за форумските срещи за лятото (юни, юли, август), за да не се застъпват като дати, от една страна и да има време за организация - от друга страна. То е ясно, че париците на всички ни са кът и няма да има всеки вариант за 100% посещаемост, но нека има яснота по въпроса къде/кога!Значи до тук - поне аз така разбрирам:30 май 10:30 ч. - посещение на дома в Кюстендил12 юни - Купе-среща - писта Междене19-20 юни - регионална среща Ст. Загора-Казанлък - яз. Копринка26-27 юни - не_знам_каква_се_води_среща на Китен (още е само като идея - нищо конкретно решено. Можем да посрещнем примерно и джулай, макар че се пада сряда срещу четвъртък)
Коментар
-
///// написа:Значи идеята ми е да си направим една схемка за форумските срещи за лятото (юни, юли, август), за да не се застъпват като дати, от една страна и да има време за организация - от друга страна. То е ясно, че париците на всички ни са кът и няма да има всеки вариант за 100% посещаемост, но нека има яснота по въпроса къде/кога!Значи до тук - поне аз така разбрирам:29-30 май - посещение на дома в Кюстендил12 юни - Купе-среща - писта Междене19-20 юни - регионална среща Ст. Загора-Казанлък - яз. Копринка26-27 юни - незнам_каква_се_води_среща на КитенEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар