Става въпрос за една или две нощувки.Моля отговорилите да се представят и обосноват.Благодаря!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Aвто-мото поход за Великден.
Collapse
X
-
Гост
-
Гост
Коментар
-
Нямям никава идея за цени и спане,просто изкаме да знаем мнението на колегите от форума.За резервации още е рано.Не пречи да се отиде и да се попита.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Добре звучи!!!
И на мен ми хареса идеята! На половинката ми също - каза: "в случай, че сменим носачите..." Проверих - Рилския манастир е на 419 км. от Русе, а Клисурския на 381 км., така че разликата не е от особено значение... Аз лично съм за Клисурския, защото никога не съм ходила в този край на България. Но това не означава, че ако колегите изберат Рилския ще се откажем Жалко само, че от Русе няма да сме колона... най-вероятно ще сме само ние, като гледам "активността" на русенци във форума...TEMPRA 1.6 i.e. S
Коментар
-
Re: Добре звучи!!!
z написа:И на мен ми хареса идеята! На половинката ми също - каза: "в случай, че сменим носачите..." Проверих - Рилския манастир е на 419 км. от Русе, а Клисурския на 381 км., така че разликата не е от особено значение... Аз лично съм за Клисурския, защото никога не съм ходила в този край на България. Но това не означава, че ако колегите изберат Рилския ще се откажем Жалко само, че от Русе няма да сме колона... най-вероятно ще сме само ние, като гледам "активността" на русенци във форума...Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Купон да става !!!
Пишете още двама участника - FEN TEMPRA BG (админа да ме извини за малкото латиница) и Детето с Темпрата а може да навием и собственичката на Пунтото да дойде та да стане по-голям отбора. На Рилския манастир има хотел който не беше лош преди 12 години сега не знам какво е положението, а на Клисурския не съм ходил. Та нека мнозинството да реши - глас фиатов - глас Божий :D
Коментар
-
Супер !
Mitko написа:Ех видя пиене и не прочете. Манастира се казва Клисурски, но се намира до Вършец. А пиенето трябва да го пазим от монасите!Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
-
Великденски поход...
Аз съм за Клисурския,първо,защото не съм бил там,освен това Рилския,особено по Празници ,мисля,не е най-подходящо място за подобна сбирка /голямо стълпотворение, да не кажа навалица-ще бъде затруднена организацията,в см.ангажиране хотел, места в заведение и пр. /-само си казвам мението, никого не ангажирам да го споделя...Снимките на Митко силно ме заинтригуваха в посока-Клисурския ! :DEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: miiiiiiiiiii
Mitko написа:emdless4 написа:като гледам за Клисурския клонят мненията?ъъъ един въпрос.... кога е Великден? а мамооооооооо......и нека господ се смили над невежеството ти.......амин....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар