Благодаря ви за поканата която получих на лични,но съм на около 1700км. от мястото на срещата а като се вземе предвид факта че до един месец жена ми трябва да роди :D просто няма как да дойда колкото и да ми се иска.Пожелавам на всички приятно изкарване и дано се съберете много фенове и да направите готини снимки.Поздрави,Жоро
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе среща-идеи и мнения-нека дискусията започне...???
Collapse
X
-
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
Аз пък няма да пропсуна! Нека ФИАТИТЕ покажем малко мусколи! Аз вече съм се записал! Щеше ми се да се запозная с Ици и Иванко, но явно няма да е юни месец!EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
Цял ден званя като кламаф на всичките ми познати с купе-та и всичките няма да могат или са в Англя или по Морето ,бачкат всичките имат голям мерак да додат.......... ноо просто няма как............ тъпото е че и аз заминавам на 1ви -5 човак.......... Даите поо добре да е началото на Септември.. и да стани както трябва...с 2 нощуфкии с награди..... и така на татака да има време да се организире...... много хора няма възможност да додат или от кам време или париии .... поне така сме 10-12 човека с които разговарях азdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:Цял ден званя като кламаф на всичките ми познати с купе-та и всичките няма да могат или са в Англя или по Морето ,бачкат всичките имат голям мерак да додат.......... ноо просто няма как............ тъпото е че и аз заминавам на 1ви -5 човак.......... Даите поо добре да е началото на Септември.. и да стани както трябва...с 2 нощуфкии с награди..... и така на татака да има време да се организире...... много хора няма възможност да додат или от кам време или париии .... поне така сме 10-12 човека с които разговарях аз
Коментар
-
николофф написа:stylius1 написа:Аз също съм на линия!!!Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
nastybg написа:николофф написа:stylius1 написа:Аз също съм на линия!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар