Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тийм-билдинг среща за Югоизточна България. 02.05.2010

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    И ние с Живето се брибрахме вече и сега мога с кеф да си допия Ледениката. Много се радвам, че се запознах с колеги, които до сега бяха просто някакъв ник и аватар. Хубав пикник стана. Ама мача нещо понакуцваше откъм организацията. Другия път, футболистите - малко по-сериозно по въпроса.
    Кой понакуцваше бе...я гледай какъв фудбалер съм тука:

Коментар

Аз очаквах да направим някаква импровизирана футболна срещичка.Абе Краси защо още се бави? Правеше и онборд-клипове и кадри от Живка.

Коментар

///// написа:
        Аз очаквах да направим някаква импровизирана фотболна срещичка.
        Ми аз като играх и се жертвах,вие що не станахте от одеалата? Дано нямам мускулна треска утре.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Какво си играл бе мой? Айде разгрявката с пасовете - ОК. Ми да бяхме си направили една срещичка с врати. То всеки може да се прави на Пипо Индзаги. Чеки, че още не съм гледал снимките. За другия път ще ти подаря, ако намеря - фанелка с Франческо Тоти.

Коментар

След мъничко очaквайте и мойте снимки.Обработват се в момента.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Всичките сте спортни ИНВАЛИДИ Особено Принко Бадминтониста Само с iakvvu и Венци успях да поиграя като хората !
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Той Принко "документираше на лента" ,а и тез мисли за колата дето го бяха налегнали...Само до игра му беше.
                AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

emzo написа:
                  Всичките сте спортни ИНВАЛИДИ Особено Принко Бадминтониста Само с iakvvu и Венци успях да поиграя като хората !
                  Ще отидем на аязмото някой ден.Аз съм добър в бадминтона,обаче днес ми се играеше футбол.Но уви и футболисти толкова имаше.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Зара Тийм Пикчърс презентс:http://picasaweb.google.bg/bgemzo/2#...47926103550882
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

След малко и в галерията, удобно е като имаш модератор под ръка, а и с IP в една мрежа
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        След малко и в галерията, удобно е като имаш модератор под ръка, а и с IP в една мрежа
                        Добре,добре са станали снимките.Браво на оператора на фотоапарат и качеството на снимките е супер.Професионалистите си личат!
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
                          Обърнете внимание, че албумът е преместен. Сега е тук: http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SE/SE_BG/

Коментар

Моите снимки ще мога да ги кача довечера след 18:00 часа.Снощи се запихме в бълдъзката и не остана време.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

браво хубава срещичка сте си направили и много снимкав мат’рял браво
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Айде народе. Още снимки, предоставени от Принко.http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SE/SE_BG/

Коментар

Working...
                                X