Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нац. Тунинг Шоу 2010 - впечатления, снимки - от 2-ра стр.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sonicempire написа:
    е как ще има?те са си затворено общество и не приемат външни хора.Вчера като минах и се правят че не се познаваме.Както и да е,на мен не ми е зор.
    Това беше много Грозно изкаване ! Не ти прави чест !
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

ейй, това бялото Браво от къде се взе
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sonicempire написа:
        Вчера като минах и се правят че не се познаваме.Както и да е,на мен не ми е зор.
        А защо си мислиш, че всички трябва теб да познават?
        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
        Трезвен ТУК не пиша!
        Un Italiano Vero

Коментар

гледам е било интересно ама комаи предимно кар аудио е билощото тунинг не видях много
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

kilar написа:
            sonicempire написа:
            Вчера като минах и се правят че не се познаваме.Както и да е,на мен не ми е зор.
            говоря за конкретна личност,той си знае кой.А и не очаквам да ме знаете,нещо не ми пасвате като компания.
            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
              kilar написа:
              sonicempire написа:
              говоря за конкретна личност,той си знае кой.А и не очаквам да ме знаете,нещо не ми пасвате като компания.
              И ти на част от нас, но никога не сме го коментирали защото не ни прави чест. Предлагам да спрем с нападките, и да се придържаме към темата. Стига толкова офтопик.
              Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
              Трезвен ТУК не пиша!
              Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                sonicempire написа:
                kilar написа:
                sonicempire написа:
                И ти на част от нас, но никога не сме го коментирали защото не ни прави чест. Предлагам да спрем с нападките, и да се придържаме към темата. Стига толкова офтопик.
                да стига нито ти си ми симпатичен нито някой от твойта върхушка.С това исках да кажа малко да се замислите и да слезете от облаците не караме майбах.като сте модераторчета не ходите по 50толевки.Нищо лично айде спирам аз ,казах каквото трябваше,а повярвайте ми комуникирам с доста от момчетата от форума и те споделят мойто мислене
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire:Моя върхушка няма.Това, че го има Сдружението не променя нищо във форума. Двете са съвсем отделни. Нямам идея какъв ти е проблемът. Помолих те да спреш с офтопика. Ако желаеш, можем да продължим на Л.С.P.S.Ако имаш претенции към форума, можеш да дойдеш на някоя от официалните срещи и да ги предявиш. А това, че не си казал поне едно "здрасти" на Тунинг-шоуто говори само по себе си!
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

Що не си направите пунто-форум с момчетата които споделят мисленето ти? Позволяваш си твърде много - заяждаш се безпричинно, пишеш някакви съвсем други неща в темата за впечатления от шоуто, коментираш на всичкото отгоре ЦЕЛИЯ модераторски екип, който поддържа форума и се опитва да популяризира марката и да обединява феновете, което в рамките на форума е напълно недопустимо. ТИ какво направи в тази насока, освен че мислиш с момчетата? Да беше дошъл, да кажеш - аз съм еди кой си, такива са ми претенциите!При следващо подобно изказване - лично ти гарантирам едногодишен отпуск от форума, ще имаш възможност да мислиш с момчетата, но на друга платформа. Ако имаш нещо да отговориш - можеш да го направиш в раздел "За форума". Всеки коментар извън темата ще бъде изтрит, от този момент нататък, а авторът му ще получи официално предупреждение.

Коментар

Незнам защо му обръщате толкова внимание ? Много време му отделихме, а за отпуска той отдавна плаче, (от организацията за Националната среща в Долна баня) ще ви помоля колеги, ако е възможно аз да му разпиша молбата за отпуск, че ми е министерски подписа !
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Коста, а ти поне да се беше обадил, че няма да идваш мноо си несериозен.
                        Трезвен ТУК не пиша!
                        Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                          Коста, а ти поне да се беше обадил, че няма да идваш мноо си несериозен.
                          гледам, че не си се самоубил ! Килър, много работа брат !

Коментар

Малко ми оставаше до самоубийство (убийство). Малко несериозно се подходи втория ден на шоуто. Иначе всичко беше страхотно, даже автомивката по бикини ( Не монокини ). Благодарности на организаторите на това прекрасно мероприятие.
                            Трезвен ТУК не пиша!
                            Un Italiano Vero

Коментар

Ето и едно клипче

http://vbox7.com/play:093d3cdf

Коментар

Искам да благодаря на колегите от Велико Търново които ни посетиха (може би и те са от върхушката, след като си тръгнаха със символични подаръци от името на сдружението)!!! На Васка и Янко от Пловдив и гр. Сепрември, на Оги за ремонта на фаровете на Марчето, на девойките от Заги Тунунг за перфектната визия, на колегата lyubohar, за присъствието, без неговото Браво нямаше да бъде същото, на Ники Слависта за достойното представяне на Тунинг феста и събирането на очите на VW с уникалния звук на музиката (Respect към VW) , на vader за страхотната Баркета, на колегите от baasbg.com за уникалните автомобили Фиат Браво, на Илко за превоза на столовете, и помощта около организацията, на Жоро (GTipo) ,Пешо (Pesho) и Ogi (ogi28b) за помощта и организацията!!! Нека спомена и всички които бяха съпричастни към организирането, а именно:Ден 1-ви: Жоро и Оги, които станаха в 5.00-5.30 за да са на линия.Ден 2-ри: Пешо, Илко, Максим (Pinky) и Оги! Благодаря Ви колеги!Искам да благодаря на г-н Миленчев, и всички от www.Tuning.bg за подкрепата и организацията. P.S. А колегата от МаксИнс, да дава парата са безплатната реклама. Или пък да взима колите на членовете на Сдружението за оглед при застрахователно събитие. Обещал Е!!
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X