Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нац. Тунинг Шоу 2010 - впечатления, снимки - от 2-ра стр.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, благодарение на председателя на Сдружение Фиат Форум България - Мирослав Васев - kilar, членовете на сдружението ще имат право на безплатен вход за шоуто. Влизането ще става поименно, по предварително утвърден списък, с който ще разполагат организаторите.

Коментар

аз как мога да се запиша в този списък днес бях там видях шатрата ви но понеже неви познавам и ме беше срам да отида и да се представа като член на здружението

Коментар

Можеш да се запишеш като платиш членски внос за годината, подадеш молба, и т.н.... нещата са описани в съответния раздел. Всъщност има разлика между член на интернет пространството "Фиат Форум", и юридическото лице "Сдружение Фиат Форум България". Ставаше въпрос за членове на сдружението, с платен членски внос. Ти си член на форума, а не на сдружението, в този смисъл. Много хора не ни познаваха , но дойдоха, представиха се, взеха си стикери, и от другите неща , кой каквото иска. Така че другия път - идвай смело!

Коментар

ок благодаря за разяснението

Коментар

е утре и търново идва при вас ще се отбием да се запознаем
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Утре ще има ли от ония мадами, дето ги е пуснал Илко във фейсбука?Ако ще има, да паля Дедъра и да пристигам Страхотна атмосфера е била днес, дано и утре е така!!!П.П. Майтапя се, нямам възможност да дойда, затова - добре да си изкарате!

Коментар

Поговорихме смяхме се беше добре :D и много мастурбанти на тая автомивка с тия мадами бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Гледах клипчетата с автомивката - не знам какво толкова впечатляващо имаше в тези абитуриентки, но лексусът определено беше по-красив и от трите взети заедно!Я малко снимки да качим... (снимките са преоразмерени за изискванията на форума, налични са на пълна 5 МП резолюция при мен)
                  Прикачени файлове

Коментар

Хайде на снимките в галерията! :D
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ще си хапна ушите от ЯД.Изникнаха неотложни неща и не можах да дойда ,Ато е било по гот и от вчера
                      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

ЕЕ и аз бях там даже не знам дали ще се сърди сафорумеца но се качвах в неговия кестен (punoto) но е срамота че го нямаше колегат Орлин и онова момче с Evo предницата
                        PUNTO GT LOVER
                        http://muscle-damage.com/

Коментар

bestlap написа:
                          ЕЕ и аз бях там даже не знам дали ще се сърди сафорумеца но се качвах в неговия кестен (punoto) но е срамота че го нямаше колегат Орлин и онова момче с Evo предницата
                          колега момчето с ево фейса беше там но само като зрител,не пожела да се показва още.
                          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Ем може аз не го познавам лично.Ходих и до шатрата на Фиат форума и нямаше почти никой и имаше само 1 бяло пунто до нея
                            PUNTO GT LOVER

Коментар

bestlap написа:
                              Ем може аз не го познавам лично.Ходих и до шатрата на Фиат форума и нямаше почти никой и имаше само 1 бяло пунто до нея
                              е как ще има?те са си затворено общество и не приемат външни хора.Вчера като минах и се правят че не се познаваме.Както и да е,на мен не ми е зор.
                              Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Жалко колега че не се разбрахме предварително да се видим там....
                                PUNTO GT LOVER

Коментар

Working...
                                X