Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета-КОГА да се състои еднодневната среща на югоизточна БГ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Анкета-КОГА да се състои еднодневната среща на югоизточна БГ

На коя дата да се състои едно-дневната среща в Сливен / Карандила за всички желаещи?Програмата на срещата ще е:- събиране на паркинга на Била Център в Сливен- преминаване през "разкопания град" в автоколона към Карандила- на Карандила - занимания по интереси - футбол, федербал, кебапчета, бири, барбекю ...- прибиране същия денПредполага се участие от колегите от Юго-източна България - Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Казанлък... и на всеки друг желаещ.Велико Търново също не е далеч...П.П. Да поясня, че на 25-ти ще се провежда още: Пунто среща в Сопот, Ланча събор на Беклемето; Рали "Траянови врата";На 2-ри Май засега не знам какво се предвижда, ама май нищо.

2-ри от мен, тъй като на 24 и 25-и съм на конференция в Търново.

Коментар

02.05 и от мен, просто на 24-25 си имам други ангажименти
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Предлагам да сложим и краен срок за анкетата.Гласувах за 25,04, че на 02,05 засега не мога.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Отпадам поради откровеност.Весело изкарване.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            Това ще го обсъдимА относно крайна дата на анкетата - пуснал съм я със срок 7 дни, което значи до 21.04 е крайния срок за гласуване.Тъй като няма да се правят резервации или нещо подобно - не е проблем, че е близо до едната от датите.

Коментар

Не ми пречи и 2-ри и 25-ти да е щото и двете дати са почивни дни и то недели. Но гласувах за 02.05 ,тъй като все пак ще е малко по топло и приятно времето.
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

Аз за сега знам, че на 25 мога и затова гласувах за тогава. Като ми излезне графика може и на 02.05 даодйдем.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Аз гласувах за 02.05.2010г.Тогава е по-добре,а тази откровеност не ми харесва изобщо.Искам те там задължително.Не се дразни за глупости.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

и аз гласувах за 2

Коментар

Гласувах за 25.04,но не ми е проблем и втората дата.Исках да маркирам и двете точки,ама...
                      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Гласувах за 25.На другата дата са почивни и пранични дни.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Маймауни с маймуни! Аз за сега нищо не мога да кажа и няма и да гласувам. Хубаво нещо са бирите с кебабчетата, ама после мен кой ще ме прибира на Варна. Айде на Долна Баня Митака удари едно рамо до ресторанта, Ичкина - друго наобратно. Ще следя темата и може да цъфна за едно мачле, но все пак е много малко вероятно, особено с тия цени на бензина. Май е крайно време да говоря с Янко.

Коментар

гласувах за април че за май незнам
                            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                            X