На коя дата да се състои едно-дневната среща в Сливен / Карандила за всички желаещи?Програмата на срещата ще е:- събиране на паркинга на Била Център в Сливен- преминаване през "разкопания град" в автоколона към Карандила- на Карандила - занимания по интереси - футбол, федербал, кебапчета, бири, барбекю ...- прибиране същия денПредполага се участие от колегите от Юго-източна България - Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Казанлък... и на всеки друг желаещ.Велико Търново също не е далеч...П.П. Да поясня, че на 25-ти ще се провежда още: Пунто среща в Сопот, Ланча събор на Беклемето; Рали "Траянови врата";На 2-ри Май засега не знам какво се предвижда, ама май нищо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета-КОГА да се състои еднодневната среща на югоизточна БГ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Гласувах за 25.На другата дата са почивни и пранични дни.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Маймауни с маймуни! Аз за сега нищо не мога да кажа и няма и да гласувам. Хубаво нещо са бирите с кебабчетата, ама после мен кой ще ме прибира на Варна. Айде на Долна Баня Митака удари едно рамо до ресторанта, Ичкина - друго наобратно. Ще следя темата и може да цъфна за едно мачле, но все пак е много малко вероятно, особено с тия цени на бензина. Май е крайно време да говоря с Янко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар