иии трябва си оправя бронята и да си сменя табелата на номера,че едно куче реши че трябва да види номера отблизо добре,че нищо не му стана ама аз имам последствия.В тоя случай да ви питам кучетата и попринцип животните май не виждат ксенона защото един заек камикадзе едва го спасих котки всяка вечер им свиря да се махат кучето е то вече нямаше начин да спра или да отбия при положение че излезе на 2 метра пред колата а аз карах със 70,та случвало ли ви се е да ви се струва че животните не виждат ксенона?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета-КОГА да се състои еднодневната среща на югоизточна БГ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Дори и да надделее 25, трябва да се съобразим и с времето, да не се окаже, че "Райчо" се крие
Коментар
-
Стига сте я мислили и сте се гъбаркали.Щом има анкета и датата избрана от повечето е 2-ри,значи това е.Хубаво,лошо време там сме.Няма начин да е през целия ден гадно времето.Ще си носим по 2 чифта дрехи за спорт и за сватба.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Предложението ми към колегите от Бургас от предната среща е валидно. Да напълним един миниван и да си поделим разходите. Щото иначе аз ще пропусна, че съм в една мащабна финансова криза преди сезона...За дата - 02.05., да речем!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар