Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета-КОГА да се състои еднодневната среща на югоизточна БГ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

иии трябва си оправя бронята и да си сменя табелата на номера,че едно куче реши че трябва да види номера отблизо добре,че нищо не му стана ама аз имам последствия.В тоя случай да ви питам кучетата и попринцип животните май не виждат ксенона защото един заек камикадзе едва го спасих котки всяка вечер им свиря да се махат кучето е то вече нямаше начин да спра или да отбия при положение че излезе на 2 метра пред колата а аз карах със 70,та случвало ли ви се е да ви се струва че животните не виждат ксенона?
    Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

сега се усетих че съм извън темата моля да ме извините но найстина ми е интересно а да пускам нова ...
      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Глас народен - глас божи... срокът на анкетата е до сряда. На мен лично ми е все едно.

Коментар

Дори и да надделее 25, трябва да се съобразим и с времето, да не се окаже, че "Райчо" се крие
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Дори и да надделее 25, трябва да се съобразим и с времето, да не се окаже, че "Райчо" се крие
            Мда.На мен даже ми мина мисълта да изберем 25-ти с резервна дата 2-ри... ако нещо вали на 25-ти - автоматично да го отложим за 2-ри.От друга страна обаче, не може да стоят на полусъединител 15-20 човека в различни градове сутринта, и да чакат прогнозата за времето...

Коментар

Не може, скъпо е феродото :D
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Стига сте я мислили и сте се гъбаркали.Щом има анкета и датата избрана от повечето е 2-ри,значи това е.Хубаво,лошо време там сме.Няма начин да е през целия ден гадно времето.Ще си носим по 2 чифта дрехи за спорт и за сватба.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Предложението ми към колегите от Бургас от предната среща е валидно. Да напълним един миниван и да си поделим разходите. Щото иначе аз ще пропусна, че съм в една мащабна финансова криза преди сезона...За дата - 02.05., да речем!
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                  Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                  Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

кога ще излезе крайната дата да знам да си правя сметка?

Коментар

Immortal написа:
                      Глас народен - глас божи... срокът на анкетата е до сряда. На мен лично ми е все едно.

Коментар

Аз съм навит ако съм в бокса да дойда с вана (:
                        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

ще слезем пак на летището нали ?

Коментар

gelew написа:
                            ще слезем пак на летището нали ?
                            разбира се

Коментар

супер

Коментар

бира и скара ще има ли

Коментар

Working...
                                X