Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВПЕЧАТЛЕНИЯ И СНИМКИ ОТ НАЦ. СРЕЩА НА ФОРУМА В ДОЛНА БАНЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ники бате ... казвай кога ще се варкаме
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Immortal написа:
      Не знам за Нико, но ми докладваха, че другаря ТОРНАДО е карал изключително рисково из Хаинбоаза...Изпреварване без видимост, взимане "вътрешно" на завои без видимост, за скоростта няма да говорим, като се има предвид, че е изпреварил Браво ХГТ, чийто шофьор също не си поплюва...Ники, за същия става дума, дето ми се обади.По-лекичко, че да се виждаме и на следващите срещи!!!
      То ХГТ се даде защото беше пълно с пътници вероятно.Мареата не е за изхвърляне все още.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Намали малко - доста бързичко караш!

Коментар

Ей нападнахте го човека.Той си е в колата,той си преценя скоростта,опасността и всичко останало.Що се отнася до инцидентите,дано да няма такива.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ами аз сложих км-тража за да покажа колко му е максимума на три-цилиндровото .... пробвах да изпреварвам по нагорнище и някакъв креща вече - "мърша" и свалям дори на трета - баси калинката. От 160 нагоре вече вятъра почва да надделява - споко - снимката е на пловдивската магистрала правена. Моята кола вече е ремонтирана и си има технически преглед. Хаха - ///// искаше да ме гони от срещата - нарече ме "гоуфаджия" ... и с право.Как да разбера от целия албум - кои снимки са от trace ?П.С. На Вашия диалект какво значи да се "варкате"?
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
              Ами аз сложих км-тража за да покажа колко му е максимума на три-цилиндровото .... пробвах да изпреварвам по нагорнище и някакъв креща вече - "мърша" и свалям дори на трета - баси калинката. От 160 нагоре вече вятъра почва да надделява - споко - снимката е на пловдивската магистрала правена. Моята кола вече е ремонтирана и си има технически преглед. Хаха - ///// искаше да ме гони от срещата - нарече ме "гоуфаджия" ... и с право.Как да разбера от целия албум - кои снимки са от trace ?П.С. На Вашия диалект какво значи да се "варкате"?
              Малииии!От толкова въпроси нищо не разбрах освен че беше с Голфа!
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Коментар

еххх така ме е яд че не можах да дойдаа
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
                    niko_ymn написа:
                    Малииии!От толкова въпроси нищо не разбрах освен че беше с Голфа!
                    То поне Голф да беше, пък то - Поло

Коментар

К’во викате ? Калпави били 3 цилиндровите ТеДеИта ?Да, да - http://fliiby.com/file/422823/fyst26dln8.html
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

niko_ymn написа:
                        Как да разбера от целия албум - кои снимки са от trace ?
                        http://dox.bg/files/dw?a=1d6225b00aВъвеждаш кода и теглиш, но са всичките накуп.А2 наистина върви и най-важното, не ще да харчи хич.
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Моята равносметка от срещата близо 2 седмици след нея:1. Цяла седмица ходих със синини, но пък съм на далавера една форумска тениска! 2. Дребният се разболя. 3. Покарах малко Живка, но не ми стигна куража да прибера напития й собственик от ресторанта вечерта. А от самия ресторант имам една-единствена снимка! Фотографите веднага да си посипят главата с пепел!Трябваше да се хвана на трезвото хоро и щях да имам цяла фотосесия!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Чужди мъже може да налагаш, пък Живка не ти стиска да покараш. И нали те има на моя аватар - ко рифтуниш само, че не са те снимали.

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Моята равносметка от срещата близо 2 седмици след нея:1. Цяла седмица ходих със синини, но пък съм на далавера една форумска тениска! 2. Дребният се разболя. 3. Покарах малко Живка, но не ми стигна куража да прибера напития й собственик от ресторанта вечерта. А от самия ресторант имам една-единствена снимка! Фотографите веднага да си посипят главата с пепел!Трябваше да се хвана на трезвото хоро и щях да имам цяла фотосесия!
                              А сега де? Кво намекваш?Хорото хич не си беше трезво особенно с тоя дядка с гащи на цветчета,а и мое присъствие.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

///// написа:
                                Чужди мъже може да налагаш, пък Живка не ти стиска да покараш. И нали те има на моя аватар - ко рифтуниш само, че не са те снимали.
                                Па я на аватарЯ ти съм в гръб и само аз си знам, че съм там! А Живка ще я покарам на следваща среща малко повечко! Митяяяяя, орото беше трезво до едно време, след като се хвана ти, вече не беше!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X