Ники бате ... казвай кога ще се варкаме
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВПЕЧАТЛЕНИЯ И СНИМКИ ОТ НАЦ. СРЕЩА НА ФОРУМА В ДОЛНА БАНЯ
Collapse
X
-
Immortal написа:Не знам за Нико, но ми докладваха, че другаря ТОРНАДО е карал изключително рисково из Хаинбоаза...Изпреварване без видимост, взимане "вътрешно" на завои без видимост, за скоростта няма да говорим, като се има предвид, че е изпреварил Браво ХГТ, чийто шофьор също не си поплюва...Ники, за същия става дума, дето ми се обади.По-лекичко, че да се виждаме и на следващите срещи!!!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ами аз сложих км-тража за да покажа колко му е максимума на три-цилиндровото .... пробвах да изпреварвам по нагорнище и някакъв креща вече - "мърша" и свалям дори на трета - баси калинката. От 160 нагоре вече вятъра почва да надделява - споко - снимката е на пловдивската магистрала правена. Моята кола вече е ремонтирана и си има технически преглед. Хаха - ///// искаше да ме гони от срещата - нарече ме "гоуфаджия" ... и с право.Как да разбера от целия албум - кои снимки са от trace ?П.С. На Вашия диалект какво значи да се "варкате"?
Коментар
-
niko_ymn написа:Ами аз сложих км-тража за да покажа колко му е максимума на три-цилиндровото .... пробвах да изпреварвам по нагорнище и някакъв креща вече - "мърша" и свалям дори на трета - баси калинката. От 160 нагоре вече вятъра почва да надделява - споко - снимката е на пловдивската магистрала правена. Моята кола вече е ремонтирана и си има технически преглед. Хаха - ///// искаше да ме гони от срещата - нарече ме "гоуфаджия" ... и с право.Как да разбера от целия албум - кои снимки са от trace ?П.С. На Вашия диалект какво значи да се "варкате"?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:niko_ymn написа:Ами аз сложих км-тража за да покажа колко му е максимума на три-цилиндровото .... пробвах да изпреварвам по нагорнище и някакъв креща вече - "мърша" и свалям дори на трета - баси калинката. От 160 нагоре вече вятъра почва да надделява - споко - снимката е на пловдивската магистрала правена. Моята кола вече е ремонтирана и си има технически преглед. Хаха - ///// искаше да ме гони от срещата - нарече ме "гоуфаджия" ... и с право.Как да разбера от целия албум - кои снимки са от trace ?П.С. На Вашия диалект какво значи да се "варкате"?
Коментар
-
К’во викате ? Калпави били 3 цилиндровите ТеДеИта ?Да, да - http://fliiby.com/file/422823/fyst26dln8.htmlF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
niko_ymn написа:Как да разбера от целия албум - кои снимки са от trace ?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Моята равносметка от срещата близо 2 седмици след нея:1. Цяла седмица ходих със синини, но пък съм на далавера една форумска тениска! 2. Дребният се разболя. 3. Покарах малко Живка, но не ми стигна куража да прибера напития й собственик от ресторанта вечерта. А от самия ресторант имам една-единствена снимка! Фотографите веднага да си посипят главата с пепел!Трябваше да се хвана на трезвото хоро и щях да имам цяла фотосесия!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Моята равносметка от срещата близо 2 седмици след нея:1. Цяла седмица ходих със синини, но пък съм на далавера една форумска тениска! 2. Дребният се разболя. 3. Покарах малко Живка, но не ми стигна куража да прибера напития й собственик от ресторанта вечерта. А от самия ресторант имам една-единствена снимка! Фотографите веднага да си посипят главата с пепел!Трябваше да се хвана на трезвото хоро и щях да имам цяла фотосесия!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
///// написа:Чужди мъже може да налагаш, пък Живка не ти стиска да покараш. И нали те има на моя аватар - ко рифтуниш само, че не са те снимали."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар