Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВПЕЧАТЛЕНИЯ И СНИМКИ ОТ НАЦ. СРЕЩА НА ФОРУМА В ДОЛНА БАНЯ
Collapse
X
-
PREDATORst написа:Кога викате че ше е другатаAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
///// написа:Ichkin написа:Някой беше снимал клипче ... сега е момента да го качи ...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:///// написа:Ichkin написа:Някой беше снимал клипче ... сега е момента да го качи ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ние за това си носихме камерка - за всеки случай. Пък като не давате по интрернет пращайте си на скайповете. Хайде да се разпиша и аз със скромните няколко снимки, които сме направили доколкото имахме време да се присъедим:http://nikoyman.snimka.bg/bulgaria/d...9725Имаме и ние някакъв клип но е към стотина-двеста МБ и всички сте виждали как трезвени хора играят хоро ... а и качеството е доста неосветено; на живо си беше друга атмосферата. На който рипа за клип - ще му го умаля на формат за телефон и да ми пише за да се разберем как да му го пратя.
Коментар
-
niko_ymn написа:Ние за това си носихме камерка - за всеки случай. Пък като не давате по интрернет пращайте си на скайповете. Хайде да се разпиша и аз със скромните няколко снимки, които сме направили доколкото имахме време да се присъедим:http://nikoyman.snimka.bg/bulgaria/d...9725Имаме и ние някакъв клип но е към стотина-двеста МБ и всички сте виждали как трезвени хора играят хоро ... а и качеството е доста неосветено; на живо си беше друга атмосферата. На който рипа за клип - ще му го умаля на формат за телефон и да ми пише за да се разберем как да му го пратя.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Не знам за Нико, но ми докладваха, че другаря ТОРНАДО е карал изключително рисково из Хаинбоаза...Изпреварване без видимост, взимане "вътрешно" на завои без видимост, за скоростта няма да говорим, като се има предвид, че е изпреварил Браво ХГТ, чийто шофьор също не си поплюва...Ники, за същия става дума, дето ми се обади.По-лекичко, че да се виждаме и на следващите срещи!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар