Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВПЕЧАТЛЕНИЯ И СНИМКИ ОТ НАЦ. СРЕЩА НА ФОРУМА В ДОЛНА БАНЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    За какъв клип си говорите все пак? Дето напуках на Торнадо шушоните от бой?
    Аха. Жорето ви е заснел и аз го гледах - показа ми го в ресторанта на камерата си. Ееее - поне доколкото аз можех да фокусирам.

Коментар

Irka_fihi написа:
      За какъв клип си говорите все пак? Дето напуках на Торнадо шушоните от бой?
      На клипчето се виждаше друго

Коментар

Кога викате че ше е другата
        Bravo 1.2 16v
        Lancia Dedra 1.8 16v
        Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
          кат’ си купиш вървежна кола .....
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
            PREDATORst написа:
            кат’ си купиш вървежна кола .....
            Колата е за багаж и за разстояния.За тръпката с вървежа си имам маторь
            Bravo 1.2 16v
            Lancia Dedra 1.8 16v
            Suzuki GSXR250R

Коментар

///// написа:
              Ichkin написа:
              Някой беше снимал клипче ... сега е момента да го качи ...
              Не мисля, че точно сега е момента да притесняваме Жорето с нашите глупости. У него е клипа и го гледах на камерата му. Той ще го качи, ма нека да мине време. Става ли?
              Вие искате ли да го виждате, всъщност...?То е цял филм с всички изпълнения, ама си мислех да е личен архив, щот...не е чак за интернет :D
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Може ли главните действащи лица да го видят първо и да преценят дали става и за "чужди очи"?
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Може ли главните действащи лица да го видят първо и да преценят дали става и за "чужди очи"?
                  Мда и аз съм на същото мнение.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

GTipo написа:
                    ///// написа:
                    Ichkin написа:
                    Някой беше снимал клипче ... сега е момента да го качи ...
                    Не мисля, че точно сега е момента да притесняваме Жорето с нашите глупости. У него е клипа и го гледах на камерата му. Той ще го качи, ма нека да мине време. Става ли?
                    Вие искате ли да го виждате, всъщност...?То е цял филм с всички изпълнения, ама си мислех да е личен архив, щот...не е чак за интернет :D
                    Значи е точно за интернет!!!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Tornado написа:
                      Irka_fihi написа:
                      Има си хас ти да си на друго мнение!
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Tornado написа:
                        Гузен негонен бяга И аз съм на мнение, че си е баш за интернет. Нека всички да ви знаят какви сте пияндета

Коментар

Аз не помня някой да се е напивал!

Коментар

Ние за това си носихме камерка - за всеки случай. Пък като не давате по интрернет пращайте си на скайповете. Хайде да се разпиша и аз със скромните няколко снимки, които сме направили доколкото имахме време да се присъедим:http://nikoyman.snimka.bg/bulgaria/d...9725Имаме и ние някакъв клип но е към стотина-двеста МБ и всички сте виждали как трезвени хора играят хоро ... а и качеството е доста неосветено; на живо си беше друга атмосферата. На който рипа за клип - ще му го умаля на формат за телефон и да ми пише за да се разберем как да му го пратя.
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                              Ние за това си носихме камерка - за всеки случай. Пък като не давате по интрернет пращайте си на скайповете. Хайде да се разпиша и аз със скромните няколко снимки, които сме направили доколкото имахме време да се присъедим:http://nikoyman.snimka.bg/bulgaria/d...9725Имаме и ние някакъв клип но е към стотина-двеста МБ и всички сте виждали как трезвени хора играят хоро ... а и качеството е доста неосветено; на живо си беше друга атмосферата. На който рипа за клип - ще му го умаля на формат за телефон и да ми пише за да се разберем как да му го пратя.
                              Груба грешка за снимката с километража. Сега като се почне една колко си опасен на пътя, та се изписаха 20страници.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Не знам за Нико, но ми докладваха, че другаря ТОРНАДО е карал изключително рисково из Хаинбоаза...Изпреварване без видимост, взимане "вътрешно" на завои без видимост, за скоростта няма да говорим, като се има предвид, че е изпреварил Браво ХГТ, чийто шофьор също не си поплюва...Ники, за същия става дума, дето ми се обади.По-лекичко, че да се виждаме и на следващите срещи!!!

Коментар

Working...
                                X