z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВПЕЧАТЛЕНИЯ И СНИМКИ ОТ НАЦ. СРЕЩА НА ФОРУМА В ДОЛНА БАНЯ
Collapse
X
-
Наистина страхотна среща. Прекарахме страхотно.Върнахме се изморени, но и пълни с положителни емоции от срещта.На магистралата светкахме и свиркахме на trace, а на НДК-то на културата GTipo ни освирка на жълта светлина и ако не бях видял, че са те щеше да отнесе едни м--ни, както сигурно ние ги отнесохме от traceБлагодарности на Tornado, Ichkin, ogi28b, /////, и не на последно място qnisZ за консумативите и извършените ремонтни и освежителни дейности по Марчето. И на popara801(той знае за какво)Ако съм забравил някой не е било нарочно, вервайте ми. За малко да забравя да благодаря и на организаторите. Абе с две-три думи: Беше мноооо яко!В Галерията на ФФБ вече можете да видите и снимките на PREDATORstManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
z_sutrov написа:Адашшчееее , не видя ли една сива заралийска Марея да прелита покрай тебе малко след Сливен снощи към 20 и малко. Аз отдалече мярнах спойлера и си помислих, че си ти ама като видях РВ и викам няма да е той(мислех че си с варненски номер) и те изпреварих. Сега гледам в гаража ти че си бил ти явно.
Коментар
-
fihi написа:Наистина страхотна среща. Прекарахме страхотно.Върнахме се изморени, но и пълни с положителни емоции от срещта.На магистралата светкахме и свиркахме на trace, а на НДК-то на културата GTipo ни освирка на жълта светлина и ако не бях видял, че са те щеше да отнесе едни м--ни, както сигурно ние ги отнесохме от traceБлагодарности на Tornado, Ichkin, ogi28b, /////, и не на последно място qnisZ за консумативите и извършените ремонтни и освежителни дейности по Марчето. И на popara801(той знае за какво)Ако съм забравил някой не е било нарочно, вервайте ми. За малко да забравя да благодаря и на организаторите. Абе с две-три думи: Беше мноооо яко!В Галерията на ФФБ вече можете да видите и снимките на PREDATORst
Коментар
-
fihi написа:На магистралата светкахме и свиркахме на trace, а на НДК-то на културата GTipo ни освирка на жълта светлина и ако не бях видял, че са те щеше да отнесе едни м--ни, както сигурно ние ги отнесохме от traceEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
///// написа:Аха! Аз бях. И да вземеш да идеш на очен лекар, Адаш, щото крилото видя, а форумски стикер един метър на него - не. И доста камикадзета прелитаха покрай мен, като някои от тях аз впоследствие позадминах, тъй като ги бяха спрели куките.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:///// написа:Аха! Аз бях. И да вземеш да идеш на очен лекар, Адаш, щото крилото видя, а форумски стикер един метър на него - не. И доста камикадзета прелитаха покрай мен, като някои от тях аз впоследствие позадминах, тъй като ги бяха спрели куките."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Най-накрая и ние се прибрахме у дома!Днес си свърших работата, пътьом спряхме да се видим с брат ми в Пловдив и да обядваме, после в Стара Загора ПАК пихме кафе с колегата VesMil, и най-накрая благополучно се прибрахме към 17 ч.Движението по първокласния път 66 (Българският Route 66 - Стара Загора - Сливен ) ВЕЧЕ е ужасяващо. А сезонът все още не е започнал. Просто си представям какво ще е след месец-два...
Коментар
-
Irka_fihi написа:Живкооуу, от затворо ли ни пишеш, баце?Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Immortal написа:kiro_of_the_day написа:От снимане остана ли ви време за пиене?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар