Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВПЕЧАТЛЕНИЯ И СНИМКИ ОТ НАЦ. СРЕЩА НА ФОРУМА В ДОЛНА БАНЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

z_sutrov написа:
    ///// написа:
    Ухаааааааааааааа! Страхорна среща! Невероянта! Даже, аз на връщане се отбих да навестя стар’загорската групичка. Тъкмо се прибираме с Живка. Само не мога да си обясня що наотиване ги направих 450 км, а на връщане - 500 км. Общо 950 км си ги хапна Живето като гладно циганче баничка. Дидоооооо, качвай клипа с колоната.
    Адашшчееее , не видя ли една сива заралийска Марея да прелита покрай тебе малко след Сливен снощи към 20 и малко. Аз отдалече мярнах спойлера и си помислих, че си ти ама като видях РВ и викам няма да е той(мислех че си с варненски номер) и те изпреварих. Сега гледам в гаража ти че си бил ти явно.
    Е да бе неговото ТИПО е с пловдивска рег.Вчера даже мина на нашата среща и се видяхме.Ти нали щеше да идваш да се видим?Що не дойде?
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Наистина страхотна среща. Прекарахме страхотно.Върнахме се изморени, но и пълни с положителни емоции от срещта.На магистралата светкахме и свиркахме на trace, а на НДК-то на културата GTipo ни освирка на жълта светлина и ако не бях видял, че са те щеше да отнесе едни м--ни, както сигурно ние ги отнесохме от traceБлагодарности на Tornado, Ichkin, ogi28b, /////, и не на последно място qnisZ за консумативите и извършените ремонтни и освежителни дейности по Марчето. И на popara801(той знае за какво)Ако съм забравил някой не е било нарочно, вервайте ми. За малко да забравя да благодаря и на организаторите. Абе с две-три думи: Беше мноооо яко!В Галерията на ФФБ вече можете да видите и снимките на PREDATORst
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

z_sutrov написа:
        Адашшчееее , не видя ли една сива заралийска Марея да прелита покрай тебе малко след Сливен снощи към 20 и малко. Аз отдалече мярнах спойлера и си помислих, че си ти ама като видях РВ и викам няма да е той(мислех че си с варненски номер) и те изпреварих. Сега гледам в гаража ти че си бил ти явно.
        Аха! Аз бях. И да вземеш да идеш на очен лекар, Адаш, щото крилото видя, а форумски стикер един метър на него - не. И доста камикадзета прелитаха покрай мен, като някои от тях аз впоследствие позадминах, тъй като ги бяха спрели куките.

Коментар

fihi написа:
          Наистина страхотна среща. Прекарахме страхотно.Върнахме се изморени, но и пълни с положителни емоции от срещта.На магистралата светкахме и свиркахме на trace, а на НДК-то на културата GTipo ни освирка на жълта светлина и ако не бях видял, че са те щеше да отнесе едни м--ни, както сигурно ние ги отнесохме от traceБлагодарности на Tornado, Ichkin, ogi28b, /////, и не на последно място qnisZ за консумативите и извършените ремонтни и освежителни дейности по Марчето. И на popara801(той знае за какво)Ако съм забравил някой не е било нарочно, вервайте ми. За малко да забравя да благодаря и на организаторите. Абе с две-три думи: Беше мноооо яко!В Галерията на ФФБ вече можете да видите и снимките на PREDATORst
          мене забрави

Коментар

fihi написа:
            На магистралата светкахме и свиркахме на trace, а на НДК-то на културата GTipo ни освирка на жълта светлина и ако не бях видял, че са те щеше да отнесе едни м--ни, както сигурно ние ги отнесохме от trace
            Ха-ха, жената караше на връщане, аз си почивах Видях ви като ни изпреварихте, тя тъкмо 6еше тръгнала да изпреварва и ми вика, че някой се е залетялотзад и се при6ра, после видях, че сте вие
            Ex Fiat 126P
            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
            Alfa Romeo 147 1.6 TS
            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

///// написа:
              Аха! Аз бях. И да вземеш да идеш на очен лекар, Адаш, щото крилото видя, а форумски стикер един метър на него - не. И доста камикадзета прелитаха покрай мен, като някои от тях аз впоследствие позадминах, тъй като ги бяха спрели куките.
              Ами гледах да не си изтърва примамката за полицаите и затова нямах много време за оглеждане. Ами ти как не си ми видял моя стикер на задния джам? Май ще ходим заедно на очен лекар.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                ///// написа:
                Ами гледах да не си изтърва примамката за полицаите и затова нямах много време за оглеждане. Ами ти как не си ми видял моя стикер на задния джам? Май ще ходим заедно на очен лекар.
                Живкооуу, от затворо ли ни пишеш, баце?
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Най-накрая и ние се прибрахме у дома!Днес си свърших работата, пътьом спряхме да се видим с брат ми в Пловдив и да обядваме, после в Стара Загора ПАК пихме кафе с колегата VesMil, и най-накрая благополучно се прибрахме към 17 ч.Движението по първокласния път 66 (Българският Route 66 - Стара Загора - Сливен ) ВЕЧЕ е ужасяващо. А сезонът все още не е започнал. Просто си представям какво ще е след месец-два...

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Живкооуу, от затворо ли ни пишеш, баце?
                    хахахахаха присъдата ще е след около месец. Адвокатката се бори да отпадне делото поради давност. ако не глобата е от 500 до 2000лв. поради това, че не съм съден преди. Иначе можеше и да ми носите цигарки у панделата.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

И цигарки, баце, и вазелинче... квот кажеш!
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        И цигарки, баце, и вазелинче... квот кажеш!
                        Пиши в нощтната тема , че тука ще ни нахокат за спам!
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Сефте!
                          Ванга

Коментар

От снимане остана ли ви време за пиене?
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Кире, да ти се жалвам - тия изпили всичко първата вечер, ние дето отидохме за втората пихме лимонада Торнадо може да разкаже за първата вечер

Коментар

Immortal написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                Кире, да ти се жалвам - тия изпили всичко първата вечер, ние дето отидохме за втората пихме лимонада Торнадо може да разкаже за първата вечер
                                Начи ако бех дошъл и аз - немаше да стигне пиенето още първата вечер...
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X