vaskoni_1980 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВПЕЧАТЛЕНИЯ И СНИМКИ ОТ НАЦ. СРЕЩА НА ФОРУМА В ДОЛНА БАНЯ
Collapse
X
-
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
-
vaskoni_1980 написа:извинявайте ама наяма никакви снимки я кажет за по неграмотните къде да ги видяFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:vaskoni_1980 написа:извинявайте ама наяма никакви снимки я кажет за по неграмотните къде да ги видя
Коментар
-
На нас срещата толкова много ни хареса, че оставаме в региона до вторник Супер си изкарахме.Днес следобяда прескочихме за малко и до София, да свършим малко работа и на разходка.Направихме малко оборот в магазина на kosta, запознахме се с колегата Марто Модев (случайна среща), както и си получих според мен незаслужения подарък от Ichkin от Кувейт.След малко се потапям във ваната с минерална вода в хотелчето в Момин проход, в което отседнахме и ще си мисля за вас Поздрави на всички!От мен има съвсем малко снимки, но утре вечер ще ги качвам, че сега ме мързи.Благодаря на всички колеги, които дойдоха на срещата - и записалите се и дошлите внезапно - niko_ymn, старозагорската група, Geraka, mitenceto_89 и др. Надявам се, че на всички им е харесало, макар че певицата, и особено певецът бяха неособено добре... Най-вече благодаря на организаторите!П.П. Благодаря и на буля, че се съгласи да дойдем и ние, че до последно беше против...
Коментар
-
Immortal написа:На нас срещата толкова много ни хареса, че оставаме в региона до вторник Супер си изкарахме.Днес следобяда прескочихме за малко и до София, да свършим малко работа и на разходка.Направихме малко оборот в магазина на kosta, запознахме се с колегата Марто Модев (случайна среща), както и си получих според мен незаслужения подарък от Ichkin от Кувейт.След малко се потапям във ваната с минерална вода в хотелчето в Момин проход, в което отседнахме и ще си мисля за вас Поздрави на всички!От мен има съвсем малко снимки, но утре вечер ще ги качвам, че сега ме мързи.FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ухаааааааааааааа! Страхорна среща! Невероянта! Даже, аз на връщане се отбих да навестя стар’загорската групичка. Тъкмо се прибираме с Живка. Само не мога да си обясня що наотиване ги направих 450 км, а на връщане - 500 км. Общо 950 км си ги хапна Живето като гладно циганче баничка. Дидоооооо, качвай клипа с колоната.
Коментар
-
///// написа:Ухаааааааааааааа! Страхорна среща! Невероянта! Даже, аз на връщане се отбих да навестя стар’загорската групичка. Тъкмо се прибираме с Живка. Само не мога да си обясня що наотиване ги направих 450 км, а на връщане - 500 км. Общо 950 км си ги хапна Живето като гладно циганче баничка. Дидоооооо, качвай клипа с колоната.FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Всъщност сега влизам във ваната..А междувременно все пак реших да кача снимките и клипчето още таз вечер.Обаче тук нетът не е от най-бързите и се качват бавничко.Снимките ги добавям директно в галерията, а клипчето след малко ще се появи в Youtube... чакам го да се качи, да ви пускам линка и да се потапям...Айде на колоната: http://www.youtube.com/watch?v=ylIoxvmWHxcДа поясня, че това е колоната ОТ Долна баня към с.Костенец днес на обяд. Една част от присъстващите вече си бяха заминали.
Коментар
-
///// написа:Ухаааааааааааааа! Страхорна среща! Невероянта! Даже, аз на връщане се отбих да навестя стар’загорската групичка. Тъкмо се прибираме с Живка. Само не мога да си обясня що наотиване ги направих 450 км, а на връщане - 500 км. Общо 950 км си ги хапна Живето като гладно циганче баничка. Дидоооооо, качвай клипа с колоната.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
emzo написа:Вчера ни свирна една светло синя Мареа към 16,40 до магазин Зора, но не можахме с Принкович да я идентнеме ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар