Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВПЕЧАТЛЕНИЯ И СНИМКИ ОТ НАЦ. СРЕЩА НА ФОРУМА В ДОЛНА БАНЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskoni_1980 написа:
    извинявайте ама наяма никакви снимки я кажет за по неграмотните къде да ги видя
    http://dox.bg/files/dw?a=6f9f7b8e34 Гледай и се радвай
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

vaskoni_1980 написа:
      Ми на страницата на форума отгоре в ляво с бели букви пише галерия.Та там. Да благодаря на колегата Живко със Живка,че мина през срещата ни в Стара Загора.И да му се извиня от страна на колегите,че не са му оставили палачинки да опита докато съм го чакал на разклона отдоло са ги изяли.Мръсници!
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        vaskoni_1980 написа:
        Ми на страницата на форума отгоре в ляво с бели букви пише галерия.Та там. Да благодаря на колегата Живко със Живка,че мина през срещата ни в Стара Загора.И да му се извиня от страна на колегите,че не са му оставили палачинки да опита докато съм го чакал на разклона отдоло са ги изяли.Мръсници!
        аз ги изядох а други снимки няма ли

Коментар

На нас срещата толкова много ни хареса, че оставаме в региона до вторник Супер си изкарахме.Днес следобяда прескочихме за малко и до София, да свършим малко работа и на разходка.Направихме малко оборот в магазина на kosta, запознахме се с колегата Марто Модев (случайна среща), както и си получих според мен незаслужения подарък от Ichkin‌ от Кувейт.След малко се потапям във ваната с минерална вода в хотелчето в Момин проход, в което отседнахме и ще си мисля за вас Поздрави на всички!От мен има съвсем малко снимки, но утре вечер ще ги качвам, че сега ме мързи.Благодаря на всички колеги, които дойдоха на срещата - и записалите се и дошлите внезапно - niko_ymn, старозагорската група, Geraka, mitenceto_89‌ и др. Надявам се, че на всички им е харесало, макар че певицата, и особено певецът бяха неособено добре... Най-вече благодаря на организаторите!П.П. Благодаря и на буля, че се съгласи да дойдем и ние, че до последно беше против...

Коментар

Immortal написа:
            На нас срещата толкова много ни хареса, че оставаме в региона до вторник Супер си изкарахме.Днес следобяда прескочихме за малко и до София, да свършим малко работа и на разходка.Направихме малко оборот в магазина на kosta, запознахме се с колегата Марто Модев (случайна среща), както и си получих според мен незаслужения подарък от Ichkin‌ от Кувейт.След малко се потапям във ваната с минерална вода в хотелчето в Момин проход, в което отседнахме и ще си мисля за вас Поздрави на всички!От мен има съвсем малко снимки, но утре вечер ще ги качвам, че сега ме мързи.
            Ай как благородно ти завиждам!Да кажеш как се казва хотелчето ако ти е харесало и не е много скъпичко да го посетим.
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
              Geraka, mitenceto_89‌ и ....
              иии аз с тях
              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ухаааааааааааааа! Страхорна среща! Невероянта! Даже, аз на връщане се отбих да навестя стар’загорската групичка. Тъкмо се прибираме с Живка. Само не мога да си обясня що наотиване ги направих 450 км, а на връщане - 500 км. Общо 950 км си ги хапна Живето като гладно циганче баничка. Дидоооооо, качвай клипа с колоната.

Коментар

///// написа:
                  Ухаааааааааааааа! Страхорна среща! Невероянта! Даже, аз на връщане се отбих да навестя стар’загорската групичка. Тъкмо се прибираме с Живка. Само не мога да си обясня що наотиване ги направих 450 км, а на връщане - 500 км. Общо 950 км си ги хапна Живето като гладно циганче баничка. Дидоооооо, качвай клипа с колоната.
                  Той в джакузито.Каза утре,че ще ги качва мързяло го.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Всъщност сега влизам във ваната..А междувременно все пак реших да кача снимките и клипчето още таз вечер.Обаче тук нетът не е от най-бързите и се качват бавничко.Снимките ги добавям директно в галерията, а клипчето след малко ще се появи в Youtube... ‍‍чакам го да се качи, да ви пускам линка и да се потапям...Айде на колоната: http://www.youtube.com/watch?v=ylIoxvmWHxcДа поясня, че това е колоната ОТ Долна баня към с.Костенец днес на обяд. Една част от присъстващите вече си бяха заминали.

Коментар

от кръчмата клипове няма ли

Коментар

Я Някои е ходил на нашият хубав костенски водопад .Хареса ли ви
                          Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

///// написа:
                            Адашшчееее , не видя ли една сива заралийска Марея да прелита покрай тебе малко след Сливен снощи към 20 и малко. Аз отдалече мярнах спойлера и си помислих, че си ти ама като видях РВ и викам няма да е той(мислех че си с варненски номер) и те изпреварих. Сега гледам в гаража ти че си бил ти явно.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Вчера ни свирна една светло синя Мареа към 16,40 до магазин Зора, но не можахме с Принкович да я идентнеме ...
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Вчера ни свирна една светло синя Мареа към 16,40 до магазин Зора, но не можахме с Принкович да я идентнеме ...
                                Странно,по принцип познавам ... Добра среща е станала.Гледам,старозагорската групичка,пак се е представила доста стабилно.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X