Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболисти? Да играем във форум лига?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли футболисти? Да играем във форум лига?

Здравейте колеги , има ли футболисти сред вас , които знаят как се рита топката?Имам предложение да се запишеме да играем във форум лига. Да има отбор ФИАТ Форум - там играят БМВ Форум и VW Форум , ще можеме да им натриваме носовете освен на пътя и на зеления терен.Става въпрос за следващия сезон , който започва Септември месец.Има няколко условия , които трябва отбора да изпълни и отделно всеки играч , за да може да участва.Сега ще напиша най-важните правила , при интерес , ще се съберем да обсъдим целия правилник.Условия за участие 1. На участие имат право всички настоящи форуми в българското интернет пространство, създадени преди 1-ви Януари 2008 г. 2. Срокът за изпращане на регистрационните форми е 10 Декември 2009 г. за нови отбори и 16 Август 2010 г. за настоящи участници. 3. Срок за разглеждане на регистрациите на нови отбори - 1-ви Март 2010 г. 4. Обжалване на решения и решаване на възникнали проблеми за нови отбори - до 10-ти Март 2010 г., всички проблеми и неясноти възникнали по картотеките на отборите ще бъдат изяснени до тази дата. След този срок регистрацията окончателно приключва. 5. Приета и одобрена регистрация не подлежи на промяна. 6. Попълването на всички данни е задължително. 7. ForumsLeague Bulgaria гарантира неприкосновеността и сигурността на личната ви информация. Персоналната информация служи само за вътрешно организационни цели и не се предоставя на трети лица или организации извън случаите, налагащи съобразяване със съдебна процедура или защитаване на правата и собствеността на лигата. Ако имате въпроси относно политиката ни за сигурност и дискретност на личната информация, моля свържете се с нас на телефоните или e-mail адресите, посочени в раздел ,,Контакти

Аз съм ЗА, но може би след 2 месеца като се възстановя от операцията, и а то и като гледам няма кой знае какъв интерес тука
    Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Принципно и аз съм ЗА! Ако има нещо драснете едно лично
      EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
      http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

И аз съм навит.

Коментар

Е за догодина ... ако не се съберете, ме пишете за бройка като вратарче, че в краката съм спънат ...
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

И аз съм в играта. Често ходя да ритам ,идеята е супер.
            Моля,пишете малко по-грамотно...

Коментар

Working...
            X