Е и аз нема да съм с Фиат де. Ще съм с любовницата.А и мястото да уточните. Дъблин ми се струва добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща в Кюстендил на 19.08 от 20.00 ч. Тих кът 2 !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ами нека тогава да фиксираме дата и час. Предполагам, че е удобно на всички 19.08 от 20.00 ч.Мястото е клуб Дъблин. Ще си позволя да коригирам и заглавието на темата.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
kilar написа:Ами нека тогава да фиксираме дата и час. Предполагам, че е удобно на всички 19.08 от 20.00 ч.Мястото е клуб Дъблин. Ще си позволя да коригирам и заглавието на темата.Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Благодаря Марто. Ще бъде от полза, защото имам впечатления, че малко трудно се намират места в тази част на вечерта.Предполагам, че ще сме около 5-7 човека. След това можем и на вилата да се качим.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Колеги имаме маса за 6 човека. Запазих маса в двора. Ако предпочитате вътрешна маса, мога да се обадя и да преправим масата.Напомням на всички желаещи да присъстват Денят е утре, часът е 20:00 мястото е Тих кът 2 (бившият дъблин)Телефон за връзка с мен 0898313452Ще отида 5 - 10мин по рано, за да ви чакам, но ако някой ме изпревари, да търси резервацията на мое име - Мартин ПаисиевFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар